Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánnyal is megtörtént már?
Figyelt kérdés
Egyik fiú barátom meg én is szinglik vagyunk és csókolóztunk meg megujjazott. Ilyen vagy ehhez hasonló mással is történt már? Ha igen hogy folytattátok a kapcsolatot?2021. jún. 16. 11:08
1/7 anonim válasza:
Attol is fugg mit akartok ? folytatni..vagy csak alkalmi ?
2/7 anonim válasza:
Mármint hogy két "szingli" ember összejött és a csókolózás ujjazásba fordult? Hát ja, azért ez elő szokott fordulni :) a folytatás meg rajtatok múlik.
3/7 A kérdező kommentje:
Összeültünk baráti társaság nálam és ő tovább maradt mikor már a többiek elmentek és utána történt meg, mindkettőnkben volt egy kicsi
2021. jún. 16. 11:23
4/7 anonim válasza:
Ha jó volt az élmény, lépjetek tovább.
5/7 anonim válasza:
Nem értem. Ha már hagyom a srácnak, hogy megujjazzon akkor nyaljon is ki.
6/7 anonim válasza:
Férfiként nem egy lány haverral összegabalyodtam már így. Ha mindkettőnknek jó, miért ne? Hiszen csak segítünk egymáson, és mindketten jólérezzük magunkat.
7/7 anonim válasza:
Nem. Ilyen szerintem még a történelemben nem fordult elő O.O
Amúgy én is csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók, ha mindkettőtöknek jó volt, és szinglik vagytok, nincs értelme visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!