Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyorgazmus: megtörtént e már, vagy közel volt hozzá?
Figyelt kérdés
Barátnőm és én elég aktív szexuális életet élünk, és a hüvelyorgazmus nem jött még el, csak mondhatni közel állt hozzá, és elmondása szerint "gyenge, de jó érzést" érez olykor. Ez alapból ilyen, vagy nem sikerült még elérnie a kielégülést?2021. okt. 7. 13:36
1/7 anonim válasza:
csajomnak csaj vibratorral sikerult, probaljatok ki
2/7 anonim válasza:
Ha azt se tudja, hogy volt-e orgazmusa, akkor nem volt neki még soha :D Miért nem próbáljátok meg először csiklón keresztül? Akkor legalább tudni fogja, hogy mit kéne érezni.
3/7 anonim válasza:
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy neki csak csiklós orgazmusa van, de egyszer addig vibrizte magát, hogy hüvelyi orgazmusa is lett.
Ez után volt, hogy 40 percig dugtam, hát ha lesz így orgazmusa, de dugástól nem lett, vibritől meg igen, igaz, kb. 20-30 percig dugta magát.
4/7 anonim válasza:
Volt már. Nekem az a legerősebb és legkielégítőbb orgazmus.
5/7 anonim válasza:
gyakorlás kérdése, egyre könnyebb és könnyebb lesz, hidd el, ha pedig egyszer sikerül, akkor másodjára is fog és így tovább. A titok a lazaság, a gyakorlás és a megfelelő felhúzásban van
6/7 anonim válasza:
Ha orgazmusa lesz tudni fog róla. Hüvelyi nincs minden lánynak, úgyhogy talán kezdjétem a csikló résszel. Válasszatok olyan pózt amiben tudod neki simogatni
7/7 anonim válasza:
Kutyapózban könnyebb elérni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!