Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakori, mással is megtörtént?
Mikor 16 éves voltam, egy lánnyal este 11 és reggel 6 között, bár megszakításokkal, de szinte végig szexeltünk. Én 9-szer mentem el, igaz az első 3-4 menetig jött egy kis cucc, a kb. 5.-től már csak meleg levegő. De elélveztem mindnél. 3-4 környékén kezdtük el számolni.
A kérdésem, ilyen mennyire gyakori, más is átélt ilyesmit?
Vagy ez nálam valami genetikai áldás?
Azt már nem is részletezem mikor egy másik lánnyal kb. 20 évesen, óvszert használtunk, elélveztem a lánnyal, majd kihúzás nélkül kb. 10 perce rá újra!
Sajnos én is egylövetű vagyok, és nem is bíro maddig amíg szeretném, de megszakításokkal szépen el tudom húzni, nem votl mgé panasz sosem, senki nem maradt kielégületlen :).
Minden esetre ha valaki tudna tanítani a kérdező képességére, vagy lenen tippje, szívesen meghallgatom :D.
28/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!