Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban szoktam néha szexelni, és amire emlékszem is reggel az olyan, mintha tényleg megtörtént volna. Vajon olyankor valóban orgazmust élek át, vagy az agyam csak emlékszik az érzésre és elhiteti velem, hogy megtörtént?
Figyelt kérdés
Ilyenkor enyhén nedves puncival is szoktam felébredni.2021. nov. 4. 09:15
1/5 anonim válasza:
Volt ilyen, én lüktettem ugyan úgy. Szintén nedves voltam 🙃 szerintem elélveztem, vagy nagyon ahoz hasonló volt.
2/5 anonim válasza:
Erdekes dolog ez az alvas alatti orgazmus temakor, mert lehet meg jobban beindulsz tole, mint a valo eletben, elvegre a vagyalmaid valosulhatnak meg akkor, es en nem tartom kizartnak, hogy ilyenkor almodban akaratlanul meg ra is segithetsz a dologra a csipoddel, kezeddel ugy, hogy ezt nem realizalod (elvegre van aki alva jarkalhat is, anelkul, hogy eszrevenne). Szoval siman benne van az is, hogy tenylegesen is elvezel ilyenkor.
Amugy mi az ami ennyire beindit almodban?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktak ezek vágyálmok lenni. Nincs benne semmilyen extra, csak sima szex. Az esetek 99%-ában nem is tudom, ki a pasi, akivel szexelek.
Nem tudom mi indít be. Csak emlékszem az álomra reggel, és ezek eléggé rányomják magukat a napom hangulatára is.
2021. nov. 4. 09:59
4/5 anonim válasza:
Én a legtöbbszőr felébredek az orgazmus közben, vagy félálomban élem át. Kár hogy csak ritkán van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!