Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem troll még mielőtt elkezdenetek,de ez most nagyon ciki ?
27 éves nő vagyok . Van egy szeretőm aki tegnap éjjel átjött. Nem volt kedvem szexelni és inkább megittunk együtt 1 üveg bort és egy pezsgőt. Eléggé be voltam csiccsentve. Bugyi nélkül , melltartóban aludtam el , de már nem is igazán emlékszem semmire . Szex nem volt az biztos.
A kérdésem arra vonatkozik hogy sajnos van egy olyan problémám hogy ha ittam nagyon sokat és rettenetesen büdöset fingok.
Ahogy említettem tegnap nagyon be voltam rúgva , nem emlékszem hogy mikor feküdtem le stb ....
Attól félek hogy álmomban fingottam és nagyon büdös volt. .nem hiszem hogy ő jól aludt és ő reggel 6 kor elment és biztos látott ahogy tátott szájjal folyik a nyalam és fing szag volt .
De ez nem biztos,ez csak a fejemben lévő legrosszabb verzió.
Illúzió romboló, rettenetesen ciki lenne.
Egész nap 3 rövid üzenetet írt. Persze nagyon elfoglalt de most valahogy kicsit aggódom.
Mit gondoltok? Ez nagyon gáz ? Ok a szakitasra vagy ne gondolkodjak ilyen butasagokon?
Pedig nekem annyira nem vicces ...
Megpróbálok nem gondolni az esetre. Innentől aztán jatszhatom a büszke nőt, a dámát 🤦🏽♀️🤦🏽♀️😅
Hová lesz a női önbecsülésem ?
14-es , na ezen én is nevettem.
De akkor szerintetek nem ez az oka annak hogy nem ír ? Úgy volt hogy holnap együtt reggelizunk. Kíváncsi leszek hogy el -e jön .
Amúgy meg örülj neki hogy az első éjszakát túlélte.
Nem fingattad ki rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!