Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem troll még mielőtt elkezden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem troll még mielőtt elkezdenetek,de ez most nagyon ciki ?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok . Van egy szeretőm aki tegnap éjjel átjött. Nem volt kedvem szexelni és inkább megittunk együtt 1 üveg bort és egy pezsgőt. Eléggé be voltam csiccsentve. Bugyi nélkül , melltartóban aludtam el , de már nem is igazán emlékszem semmire . Szex nem volt az biztos.

A kérdésem arra vonatkozik hogy sajnos van egy olyan problémám hogy ha ittam nagyon sokat és rettenetesen büdöset fingok.

Ahogy említettem tegnap nagyon be voltam rúgva , nem emlékszem hogy mikor feküdtem le stb ....

Attól félek hogy álmomban fingottam és nagyon büdös volt. .nem hiszem hogy ő jól aludt és ő reggel 6 kor elment és biztos látott ahogy tátott szájjal folyik a nyalam és fing szag volt .

De ez nem biztos,ez csak a fejemben lévő legrosszabb verzió.

Illúzió romboló, rettenetesen ciki lenne.

Egész nap 3 rövid üzenetet írt. Persze nagyon elfoglalt de most valahogy kicsit aggódom.

Mit gondoltok? Ez nagyon gáz ? Ok a szakitasra vagy ne gondolkodjak ilyen butasagokon?

2021. nov. 4. 19:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz akkor sem ha így volt, természetes dolog, amennyiben nem így volt meg aggódnod sem kell. Esetleg kérdezz rá, hogy minden rendben van-e. Gondolom meló, stb... (De én is mindig megijedek mikor keveset ír egy nap. :D)
2021. nov. 4. 19:52
 2/31 A kérdező kommentje:

De most nyilván nem fogja azt mondani hogy " igen , jól aludtam ,jó volt veled beszélgetni kar hogy büdös volt mint egy ólban 😂"

Erre nem is tudom hogy lehetne rájönni, de azt hiszem jobb ha nem igazán firtatom a dolgot .

2021. nov. 4. 19:57
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Drága kérdező,te is nagyon jól tudod,hogyha belenézel a nadrágodba ott nem nuni van ,hanem kuki.
2021. nov. 4. 19:58
 4/31 anonim ***** válasza:
65%
Egyre gyengébbek ezek a kamusztorik...
2021. nov. 4. 20:00
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Természetes dolog. Én horkolok is lol mégsem üldöztem el vele egy pasit se. Mellesleg állítólag én is pukiztam már álmomban. Nagy ügy...

Ha ittál, simán van rá esély hogy volt este valami, mert a sok szénsav miatt puffadsz stb. Valahogy ki kell jönnie ugyebár. Szerintem egy érett felnőtt férfi nem fog fennakadni ilyeneken, megesik. A nők is emberek és ugyebár nem direkt az orra alá csináltad poénból (mint egyes férfiak csinálják a fingást meg böfögést)

2021. nov. 4. 20:00
 6/31 A kérdező kommentje:

Igen , csak azt hiszem ez most nem használ a statuszumnak. Nem javított, sőt....

Így is hónapok óta küzdök hogy ne a szerető szerepében legyek/ maradjak hanem a barátnője lehessek.

És akkor is ha természetes , eléggé illúzió romboló , nem épp nőies dolog ha egész éjjel pukiztam. 🤦🏽‍♀️

Szörnyen kínos .

2021. nov. 4. 20:04
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Még mindíg jobb mint részegen leokádtad és össze fostad volna magad.
 8/31 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy a legtöbb férfi is állandóan fingik éjszaka, sőt még horkolnak is. Mi is elviseljük. :)
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha ennyire tartasz ettől, akkor neked nem kellene inni, vagyis berugni.
2021. nov. 4. 20:05
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Éljenek a fingós nők 😂😂😂
2021. nov. 4. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!