Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha egy fiúnak kevés a tapasztalata a szexben?
23 éves vagyok és valamiért csak kalandok jöttek eddig össze. Vicces mert pont hogy nem vagyok rámenős, csajozós típus. Csak tetszettem nekik:)
Érzelemmel teli kapcsolatot nem találtam így ugye sokat nem tudtam még szexelni és nem sok tapasztalatot tudtam szerezni.
Korombeni lányoknak ez mennyire hátrány?
Igen ciki. És hátrány.
#2: ez az elmebetegség kategóriájába tartozik. Amellett, hogy hülyeségeket írsz, még ráadásul idegbeteg módjára. Színtiszta ökörség. Még a katolikus egyház is a cölibátus eltörlését fontolgatja (helyesen) és már régóta nem tekint eredendő bűnként a házasság előtti szexre.
Ha szexre kerül a sor, figyelj oda a partneredre, figyeld a visszajelzéseit, hogy mi tetszik neki, mi nem. Legyél gyengéd. Viszont ha bizonytalan is vagy esetleg - ne kérdezgesd két percenként, hogy "így jó, most jó?", hanem legyél találékony. Kommunikálni persze lehet és kell, én csak azt mondom, hogy ne fejezd ki a bizonytalanságod túl gyakran.
Ha szerelem lesz, és a lány tapasztaltabb lesz nálad, majd segít, ha meg ő is szűz lesz, akkor felfedezitek együtt. Ne rágódj ezen, mert úgysem tudsz rajta segíteni. Mindenki elkezdte valahogy, valaki bármilyen sok nővel volt, tök rossz az ágyban. 48f
Csak érdekességképp, miért és kik pontozták le a 3-ast? Tök jogos amit írt.
Ja, persze ezt vehetitek kötői kérdésnek, itt még anonim se nagyon merik vállalni az ilyen lepontozók a véleményüket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!