Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki az ha egy fiúnak kevés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha egy fiúnak kevés a tapasztalata a szexben?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és valamiért csak kalandok jöttek eddig össze. Vicces mert pont hogy nem vagyok rámenős, csajozós típus. Csak tetszettem nekik:)

Érzelemmel teli kapcsolatot nem találtam így ugye sokat nem tudtam még szexelni és nem sok tapasztalatot tudtam szerezni.

Korombeni lányoknak ez mennyire hátrány?

2021. nov. 4. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem számít és nem is ciki.
2021. nov. 4. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
NEM ciki! Aki házasság előtt szexel, az állatias dolgot tesz! Aki meg FÉRFI, meg ember, az várja meg a nászéjszakát és az igazinak ajándékba adja a szüzességét! Aki meg attól érzi magát menőnek, hogy szexel, mehet a lócsordába, az összes csődör lepipálja! Ahhoz nem kell férfinak lenni hogy valaki megtalálja a lyukat. FÉRFI az aki tud VÁRNI és csak az élete párjának adja magát! És nem az aki ontja a magvait, abortuszba hajszol szerencsétlen nőket, meg felpróbálja aztán eldobja őket, meg lemond a gyerekről, mert ahhoz már nem FÉRFI, hogy felelősséget is vállaljon azért amit csinált a koszos szerszámával. Én börtönnel büntetném az olyat.
2021. nov. 4. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Igen ciki. És hátrány.

#2: ez az elmebetegség kategóriájába tartozik. Amellett, hogy hülyeségeket írsz, még ráadásul idegbeteg módjára. Színtiszta ökörség. Még a katolikus egyház is a cölibátus eltörlését fontolgatja (helyesen) és már régóta nem tekint eredendő bűnként a házasság előtti szexre.

2021. nov. 4. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Ha szexre kerül a sor, figyelj oda a partneredre, figyeld a visszajelzéseit, hogy mi tetszik neki, mi nem. Legyél gyengéd. Viszont ha bizonytalan is vagy esetleg - ne kérdezgesd két percenként, hogy "így jó, most jó?", hanem legyél találékony. Kommunikálni persze lehet és kell, én csak azt mondom, hogy ne fejezd ki a bizonytalanságod túl gyakran.

Ha szerelem lesz, és a lány tapasztaltabb lesz nálad, majd segít, ha meg ő is szűz lesz, akkor felfedezitek együtt. Ne rágódj ezen, mert úgysem tudsz rajta segíteni. Mindenki elkezdte valahogy, valaki bármilyen sok nővel volt, tök rossz az ágyban. 48f

2021. nov. 4. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak érdekességképp, miért és kik pontozták le a 3-ast? Tök jogos amit írt.

Ja, persze ezt vehetitek kötői kérdésnek, itt még anonim se nagyon merik vállalni az ilyen lepontozók a véleményüket. :D

2021. nov. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!