Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, szeretitek, ha a srác tapasztaltabb a szexben és tanítgat titeket?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 00:32
1/7 anonim válasza:
Egyértelműen az az előnyös, ha egy lány tapasztaltabb férfival szexel. De csak akkor lehet ebből profitálni, ha azért valamennyire ismeri a saját testét, és nem szegénylős, készen áll tényleg szexelni. Én is 10 évvel idősebb férfival veszítettem el anno tiniként (nem vagyok már tapasztalatlan, van párom, felesleges privátot írni).
2/7 anonim válasza:
Ki számít neked fiatalnak? 15-18? Vagy még 25-ig is?
Én 23 vagyok, de nekem már sok újat nem tudnak mutatni (vagy inkább azt mondom nagyon nagyon kevés ember tudna). Szerintem fiatal vagyok, mégis nekem kell tanítgatni az idősebb férfiakat is, mert annyira 0 szexuális kultúrája van a többségnek
3/7 anonim válasza:
Mit kell azon tanítani, hogy feküdjön a hátán, hogy vágja magát kutyába. A szex nagy részét a férfi csinálja.
4/7 anonim válasza:
Igen. Én 23 vagyok,egyetemista még és egy 45 éves pasival szoktunk összejárni, de nem vele veszítettem el,hanem még 17 évesen.
Hát ég és föld a szex vele és egy korombeli sráccal. Vele sokkal jobb.
23L
5/7 anonim válasza:
Hát 3as, van olyan férfi akiért érdemes tenni, és van, akiért nem 😉
6/7 anonim válasza:
Nekem 42 évesen mondjuk bejönnek nem a tini lányok, de a huszon éves nők, főleg ha a fejükben is van valami..
7/7 anonim válasza:
2-es.
Szerintem sok dolog van még a szex terén amit nem tapasztaltál. Iga vannak régimódi idősebb pasik, akiket taníthatnak a mai fiatal lányok, de nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!