Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen egy szűz tapasztalt, hogyha minden srác elhajt, amiért szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 16:19
2/11 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor írj én nem hajtalak el..
3/11 anonim válasza:
Kamu, a lányoknál ez sose volt gáz ha szűz, sőt az még sokak számára előny is. Srácok vannak annyira oda ezen a témán, mert úgy érzik ha 18 évesen még szüzek benne lesznek a híradóba vagy világ vége jön
4/11 anonim válasza:
kamu,egy szűz lányt se hajtanék el aki tetszik.f
5/11 anonim válasza:
Pistike megint adásszünet van? Egy szűz lány 5 perc alatt találna olyat, aki megdönti...
6/11 anonim válasza:
Én meg nem talàlok sehol egy szûz lányt.
7/11 anonim válasza:
Srácok helyett pasikkal kellene próbálkoznod!
8/11 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok. 19 éves vagyok, eddig 2 velem egykorú sráccal próbálkoztam. Azt már az elején letisztáztuk mindkét esetben, hogy nem kell hosszútávú kapcsolatnak lennie, akár csak egy kaland, és mikor elmondtam, hogy még sosem volt senkim, akkor visszaléptek, hogy ők egy tapasztalt lányra vágynak.
2019. júl. 9. 17:52
9/11 anonim válasza:
Igencsak rossz helyen próbálkoztál akkor. Bár nem gondolnám, hogy egy intelligensebb lány egy egyszerű kaland során akar elbúcsúzni a szüzességétől. Ha te igen, biztosan találsz pasit a te szellemi szinteden, aki nem fog kérdezni semmit, csak beveri, ahogy érdemled...
21/L
10/11 anonim válasza:
Ha a gyakorin múlik reggelre több év tapasztalatot szerzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!