Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác szűz nekem sincs túl sok tapasztalatom és hát ha ketten vagyunk mindig izzik a levegő de annál tovább sosem jutunk mint hogy fél meztelenek vagyunk nem akarom így szó szerint rá kérdezni de mivel tudnám súgalni hogy felőlem lehetne?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 15:36
2/9 A kérdező kommentje:
De nem vagyok 100%ig biztos hogy ő is akarja és nem egy ennyire egyértelmű jel vagy amivel ha nem akarná nem esne le neki egyből mert nem akarom hogy azt higyje hogy én csak erre hajtanék
2019. febr. 3. 15:45
3/9 anonim válasza:
Ha már most sem megy a kommunikáció,akkor ne várj sokat ettől a kapcsolattól.Mivel te vagy tapasztaltabb,így te elviekben könnyebben kezdeményezhetsz.
4/9 anonim válasza:
Ok. Akkor csak egyszerűen a félmeztelen tapi közben ülj az ölébe!
Ha érzed, hogy merev, akkor az nem véletlen, vedd úgy, hogy akarja.
Ha kicsit csókolóztatok, simogattátok egymást, leúszol az öléből a padlóra, és kigombold a nadrágját. Akkor már csak fel kell állnia, és letolnia.
Nem ügy.
5/9 anonim válasza:
Nem is kell az ölébe ülni elég ha a combájra teszi a kezét az ágyéka közelébe.Érezni fogja,hogy a srác is felizgult e.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a probléma hogy nincs meg a kommunikáció csak én egy kicsit félénkebb vagyok és félek ilyen témába bele vágni és köszönöm a válaszokat:)
2019. febr. 3. 21:00
7/9 anonim válasza:
Ma már tényleg nincs semmi abban, ha egy lány kezdeményez, szóval hajrá, az előző válaszolók már leírták a tippeket.
8/9 anonim válasza:
Ettől hová lehetne tovább sugallni! Nem vagytok még készen rá! De lehet hogy el kellene kezdeni pettingezni. abból előbb-utóbb szex szokott lenni!
És egy kis szakmai előképzés nem árthat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!