Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány elvárja azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány elvárja azt hogy tapasztalt legyen a szexben a barátja?

Figyelt kérdés

Tényleg ha nem jó egy fiúval a szex lehet szakító ok ha amúgy szereti a fiút?

Nekem kevés lehetőségem volt szexelni, így béna vagyok benne. És már 20 éves elmúltam. Ha tapasztalt lesz a barátnőm akkor lehet ez gond? Bár én úgy gondolom hogy a szeretet, szerelem az erősebb. De ki tudja...

Ha lesz barátnőm és tapasztalatlan vagyok, meg amúgy nem is valami nagy, 14 centi, akkor lehet emiatt el fog hagyni?

2021. okt. 26. 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Hát figyelj azok a lányok akiknek tényleg fontos hogy igazán jó legyél, valószínűleg észreveszik hogy nem vagy egy nagy szexgép már korábban
2021. okt. 26. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mikor egy lány megvan rendesen dugva, és kielégítve egy ügyes pasitól, utána már az lesz az elvárása mindenkivel szemben.
2021. okt. 26. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
68%

Hát szerintem ez nem csak a nőkre igaz. Voltam már elég béna csajjal és a mostani barátnőm hozzá képest sokkal jobb, de mégis csomószor az exemre gondolok aki isteni volt

21F

2021. okt. 26. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!