Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik szeretnek „tanítani” a szexben?
Tudom-tudom! Máris jön majd ezernyi komment. Hogy ne is álmodozzak, hogy mennyire nevetséges, hogy egyáltalán feltettem ezt a kérdést. Hát igen!
Jó pár éve megkezdődött már a gyűlölködés a szűz férfiak ellen. De most nem ennek okairól akarok társalogni. És azt sem akarom, hogy bárki azt higgye hogy ezzrl az álkérdéssel akarok barátnőt találni magamnak.
Egyszerűen csak tudni szeretném, hogy van e még olyan nő aki vonzónak tartja ha tudja, hogy ő az első a fiú életében.
Persze, hogy léteznek, de nem tudod ezt ráerőltetni valakire csak azért, mert tetszik vagy egyszerűen kinézted belőle tévesen, hogy tanító néni típus.
Speciel számomra egyáltalán nem vonzó, hogy egy férfi rajtam gyakoroljon és még én képezzem, a legtöbb ilyen ember közeledése nekem marhára nem tűnik őszintének, erősen kétlem, hogy én kellenék, csak a lehetőséget akarják és a legtöbb ilyen megpattan, amint kinyílt a csipája.
Tapasztalt vagyok, tudom mit szeretek az ágyban és nekem állandó társ kell, aki nem most kezdi felfedezni magát egy számára kvázi random nővel, olyan kell, aki szintén tapasztalt és engem választ, nem pedig csak én jutottam.
Nyilván van olyan, hogy valaki egy nővel akar lenni egész életében, vagy tényleg szerelem alakul ki, de nem ezek az opciók vannak többségben ebben a világban. Szerelem se fog kialakulni akárkivel, csak mert ezt akarja az ember.
Ne a szexen járjon nonstop az eszed, hanem ettől függetlenül ismerkedj, hogy bele tudj szeretni valakibe és viszont, rohadtul nem érdekel senkit, hogy szűz e a másik, ha szerelmes.
Aki nekem az első volt, ő ilyen volt.
Nem sikerült megtanítania és nekem se sikerült megtanulnom, de jól éreztük magunkat.
2 -es. És 3-as válaszoló…
Az természetes, és nyilvánvaló, hogy a szerelem a lényeg! Ez nem is kérdés!
Szerelem nélkül nincs is értelme semminek! 3 -as. Lehet, hogy vannak olyan szüzek, akiknek mindegy kivel, csak elveszítsék végre.
Hát én NEM ilyen vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!