Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 20 feletti fiú tapasztalatlan a szexben amiatt lehet ottfog hagyni a barátnőm első szex után?
Egy normális nő is elhagyhat, mert a legtöbb embernek fontos, hogy a kapcsolata szexuálisan is megfelelő legyen. Amúgy átlagban nem pár alkalom után hagy ott ilyen miatt, hanem felgyűlnek azok a problémák, amik nem tetszenek, majd egyszer elszakad a cérna.
Btw, én az ilyenen sose akadtam ki, ha látom azt, hogy belátható időn belül javulhat, csak finomítás kell hozzá. Mondjuk rendelkezem annyi magabiztossággal, vagy nem is tudom minek nevezzem, hogy nem szeretem hagyni, hogy felmérgeljen valami, hanem megmondom, hogy figyi, kicsit erősebben/lassabban/hevesebben/jobbra/balra jobb lenne, kérlek.
Ha ki tudsz fogni egy olyan csajszit, aki ebből a szempontból ki tudja fejezni, hogy mit is akar, akkor nem hiszem, hogy ilyen problémád lehet.
#nagyonsokprivitkapok,nemkérektöbbet <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!