Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki egy prosti hogy csak 25 év felettit fogad? Mi értelme ennek? Pl egy 20 éves miért nem jó?
Akkor sem volt hivatástudata.
Tök mindegy, hogy kinyalta-e vagy sem. Szaros segget talán senki nem nyal. Az 55 közel van a 60-hiz.
#33. Hivatástudat nélkül magát az egyetemet sem lehet befejezni… Én is azon a szakon végeztem, csak én nem ápoló, hanem mentőtiszt vagyok (végzettségem szerint, mást dolgozok).
Az emberek változnak és azért mert valaki végülis nem azt csinálja amit tanult, abból még nem következik, hogy nem volt hivatástudata…
Sokan nem hiszik, de ez egy kifejezetten nehéz szak, főleg az utolsó évek kemények.
A hivatással nem egyenlő, de kell hozzá hivatástudat… Mivel olyan keményen kell tanulni és gyakorlati dolgokat is csinálni, hogyha nincs hivatástudatod, nem érdekel ez a hivatás, akkor nem fogod tudni elvégezni az egyetemet.
Ráadásul az a prosti, akiről a válaszoló írt, az levelezőn végezte, szóval közben végig dolgozott az EÜ-ben.
Ha az embernek nincs hivatástudata akkor nem tudja ezt megtenni évekig, pont…
Az a probléma, hogy a magyar képes kiölni ezt a hivatástudatot a legelhivatottabbakból is.
Én férfi vagyok, szóval nálam nem volt igazán opció, hogy prosti legyek, de csináltam egy szakmát és kevesebb munkával csak 1.5* többet keresek (sok minden megtennék 10* annyi pénzért, nem vagyok álszent)… Nekem már ez elég volt arra, hogy váltsak, mert közben lettek új vágyaim, pl. gyerekek, család.
Az EÜ dolgozóknak meg ez csak nagyon nehezen elérhető itthon.
Lehet, hogy most kevésbé hasznos társadalmilag amit csinálok, de én és az élettársam jobban élünk és a gyerekeinket is magasabb színvonalon nevelhetjük fel.
És még a napjaim is kevésbé stresszesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!