Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a tapasztalatotok, sok fiú van aki fél a kezdeményezéstől, randira hívástól?
Figyelt kérdés
Szerinted ennek mi az oka?2021. nov. 2. 23:09
1/2 anonim válasza:
Áááá ennél sokkal több a kamus, amelyik képeket kunyerál, meg fűt-fát ígér de élő randin soha meg nem jelenik 😅
2/2 anonim válasza:
Határozottan. Többektől hallottam vissza, hogy azt gondolták túl csinos vagyok vagy hűvösnek tűntem, nem hitték hogy ilyen jó fej vagyok. Sajnálom, mert én örülök, ha valaki kezdeményez és mindig kedves vagyok, akkor is, ha elutasítom a közeledést (hallottam, hogy a csajok többsége még ki is akad és elküldi a pasikat a fenébe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!