Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is mondta már a pasija,hogy büdös a puncitok vagy csak az enyém ilyen bunkó?
Ha elötte megmosod.biztos hogy nem érezhet semmit
F43
De gondolom nem mindíg büdös és nem mindíg mondja.
Akkor csak van olyan hogy tetszik neki az illatod .
Figyelj oda magadra és a higéniára, mert ez akár váló ok is lehet.
egyszer mondtam ilyet nőnek.
mikor először voltam vele, nyalnék bele és olyan kellemetlen szag ütött meg, hogy minden vér kiment a farkamból.
nem mosdatlanság szag, hanem vmi más.
a második alkalommal engedtem neki vizet a kádba, de ő nem, mert már fürdött.
ez ismét meglepett, mert pl villám szex előtt minden eddigi nő, minimum kiszaladt a fürdőbe és 1 p után már ott is volt.
erre elővettem nedves törlőkendőt, hogy megtörlöm neki...azt akarom, hogy gyerek illata legyen, ez a perverzióm?
és akkor itt elszakadt a cérna, hogy ennyire tyúkeszű, és elmondtam, hogy hiába zuhanyzol le, másfél órát utazol hozzám, közben 3x leizzadsz a buszon, van rajtad 10 kiló plusz ami erre még rátesz...én pedig érzékeny vagyok a szagokra. Viszont nálam a szex alap része a punci nyalás, anélkül üres, de ha nem fürdesz le, nem tudlak nyalni, mert behányok a szagától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!