Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki dohányzik annak nem csak a szája, de a farka is büdös?
Figyelt kérdés
meg nyilván a sperma is, ugye?2021. szept. 20. 20:12
1/14 anonim válasza:
Igen, de nem konkrétan a pénisz vagy vagina lesz büdös, hanem a váladék szaga, ize változhat rossz irányba.
2/14 anonim válasza:
A farok nem lesz tőle büdös, legfeljebb a sperma lesz keserű.
4/14 anonim válasza:
A segge luka nagyon büdös lesz szerintem.
5/14 anonim válasza:
Igen. Az előváladék és a sperma is keserű, gusztustalan na. És a keze is, amivel hozzám ér. Egyszer kezdtem dohányossal, de nagyon zavart. Kompromisszumot kötöttünk, ecigire váltott, egyből megszűntek a problémák.
6/14 anonim válasza:
5# tudtommal az elektromos cigi is cigi, nem?
7/14 anonim válasza:
Sosem dugtam s nem is szoptam bagósnak..Aki ennyire igénytelen az keressen mást.
8/14 anonim válasza:
#5 az előváladék egyáltalán nem keserű.
9/14 anonim válasza:
A sperma eredetileg nem fogyasztásra kitalált termék. Tehát nem étel. Igazából semmi keresnivalója nem lenne szájban, torokban.
10/14 anonim válasza:
A dohányzás sem az alapvető életmód része..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!