Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelépnétek szex előtt közvetlenül ha a nő büdi lenne?
Büdös punci, szájszag, hónalj vagy testszag miatt? Vagy azért megdugnátok?
Ha lelépnétek, mi zavarna a legjobban? A punci, száj, test vagy hónalj szag?
Hát azért csak feltűnne hamarabb is
De akkor is lelépnék ha csak akkor veszem észre
És mindegy melyik bűzlik
A punciszagtól lelépnék.
A szájszag és az izzadság...te nem dugtál még diszkó után, bulizó csajt? Cigi, fű, pia szag, izzadsággal keverve.
Vagy sportoló csajod sem volt még, akit a futásból hazaérve "ráhajtottál" az asztalra?
Ha szag van akkor ott nagy baj van. Mindegy honnan jön, száj, hónalj vagy punci. Tusoljon Lee, mert máskülönben nem fog végig állni, és igen, vele van a baj.
Egyszer volt a diszkóban egy nő, sosem ivott, csak el járt. Össze mekegedtunk és ki mentünk. Mikor szopott akkor éreztem hogy a szája bűzlik, le is lankadtam és mondtam hogy nekem most nem megy. Azért mert jól néz ki, attól még igénytelen lehet egy nő!
Mostanában történt, alkalmi szex volt, a nő puncija mikor dugtam fehér túrós darabok voltak. Azonnal abba hagytam és lankadt a farkam. Igen, vannak ilyen nők.
Igen, erezheto volt a punci szag, de megdugtam. Ha most este esunk spontan egymasnak, szinte kizart, hogy ne legyen egy kicsi “szaga”.
Ha valakinek testszaga van azzal el se jutok az ágyig, meg le se allok vele beszelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!