Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituáltakhoz járás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituáltakhoz járás?

Figyelt kérdés
Gáz, ha egy nő ki akarja próbálni milyen férfi prostival? Amúgy hol lehet ilyen férfiakat találni?

2021. okt. 28. 21:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz!Az egyes is,én is vállalnám.Azt is el tudnám viselni,ha fizetnél érte.
2021. nov. 1. 02:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem gaz.

Biztos vannak csunyacska lanyok akik egy izmos ferfivel akarnak szexelni. Gondolom nem a fullos csajok mennek ferfi prostihoz.

A masik hogy aki ezt csinalja napi szinten az biztos erti a dolgat.

2021. nov. 4. 00:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Az nem lehet,hogy nem mersz ismerkedni,hiszen,ide is írtál.Amennyiben megerősítést kerestél,hogy menjél-e férfi prostituálthoz,megkaptad.Nem gáz.A legtöbbet reklámozott internetes oldalon,158 fiút találtam.Tehát,ott lehet találni.Továbbá,itt is,legalább ketten vállaltuk volna.Sem az oldalra nem írtál,sem privátba.Egyáltalán,tudod,hogy mit akarsz? Esetleg csak valami fogadás,hogy hányan férfi fog erre jelentkezni???
2021. nov. 4. 11:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem privátot kértem, hanem csupán érdeklődtem bizonyos okokból.
2021. nov. 4. 11:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem mi az ok?

Én a 7-est írtam.

2021. nov. 4. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Vagyis,nincs tervedben kipróbálni,csak valamilyen fogadáshoz vagy statisztikához kellett.A bizonyos okból érdeklődés,esetleg az,hogy a párod belevágna,csak tesztelted,hogy mekkora a konkurrencia? Privátot,valóban nem kértél,én vártam tőled!Az volt a kérdésed,hogy gáz-e férfi prostihoz járni,illetve hol találhatóak? Minek írtál,ha a válaszok,nem érdekeltek?
2021. nov. 4. 11:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Szent ég... Elolvastam a válaszokat, s köszönöm őket, mint gondolom mindenki, akinek válaszolnak. Legyen már az én dolgom, hogy mit akarok kezdeni a kérdésemmel. Mi van, ha érdekelt a dolog, vagy egy ismerősöm, aki szégyenlős megkért, hogy kérdezzem meg, vagy nem tervezem jelenleg, csak majd később, s előre megkérdeztem?
2021. nov. 4. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Szent ég! Az van,hogy életszerűtlen!Miért érdekelne most,hogy mi lesz majd ,egyszer valamikor.Az állítólagos barátnőd,attól,hogy szégyenli megkérdezni,attól még néhányat tud kattintani,hogy a számára megfelelő oldalt megtalálja!Egy köztes állapot,szintén,miért érdekes?Tehát,téged érdekelt a dolog.Múlt idő,vagyis,most már nem érdekel,mert most nem tervezed.Ajövő idő,hogy előre megkérdezed,szintén életszerűtlen.Most kérdezni azt,hogy mi lesz jövőre,10 év múlva stb.
2021. nov. 4. 12:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, hogy téged miért érdekel ennyire milyen indíttatásból kérdeztem meg. Azt sem igazán értem miért kell ez a hatalmas kiakadás. Ha annyira zavar, hogy nem tömtelek tele priváttal akkor elnézést, ez után sem fogom megtenni.
2021. nov. 4. 12:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Én meg az értetlenkedést,nem értem!A kérdésed szerint a férfi prostituálthoz járás gáz-e és hol vannak?A többiekkel együtt,legjobb tudásunk szerint reagáltunk.Azután meg visszakoztál.Hivatkoztál egy állítólagos barátnőre,meg nem most stb.Vagyis,érdekel a dolog,most csak nem számítottál reá,hogy lesz,számodra is értelmezhető válasz.Így megijedtél a lehetőségtől.Esetleg csak a férjedet akartad froclizni.Meg a Parlamenti Képviselő titulusod sem kizárt.Ott divat az,hogy van kérdés,de a kérdezőt,nem érdekli a válasz!
2021. nov. 4. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!