Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituáltakhoz járás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituáltakhoz járás?

Figyelt kérdés
Gáz, ha egy nő ki akarja próbálni milyen férfi prostival? Amúgy hol lehet ilyen férfiakat találni?

2021. okt. 28. 21:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
En vallalok ilyet.
2021. okt. 28. 21:52
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Hát... nekem most nincs pénzem, ezer éve nem szexeltem, alárendelem magam a partnerem igényeinek és maximalista vagyok.
2021. okt. 28. 21:56
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem gáz, a rosszlányokon találsz ilyet, de szerintem hülye vagy ha ezért fizetsz miközben ingyen is találnál egy csomó jelentkezőt. A fő különbség az lesz, hogy aki ingyé' vállalja az örömből teszi, a prosti meg a pénzedért.
2021. okt. 28. 22:00
 4/22 anonim ***** válasza:
18%
Nincs az az isten, hogy én fizessek szexért, nekem ez elképzelhetetlen (kapcsolatban vagyok, szükségem sincs rá). Egyszerűen lealacsonyító gondolat, hogy egy természetes dologért fizessek. Meg nekem valahogy fenntartásaim vannak az olyan férfiakkal kapcsolatban, akik reklámozzák, hogy milyen jók az ágyban. Kíváncsiságból most utána néztem rosszlányokon a kínálatnak. Hát, nem valalmi vonzó szerszámok, néhány nem tudom mit gondol.
2021. okt. 28. 22:13
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Én kíváncsiságból néztem már utána a rosszlányokon ennek, de nagyon alja pasik vannak ott.
2021. okt. 28. 22:14
 6/22 anonim ***** válasza:
31%
Mit akarsz ezen kipróbálni? Miért gondolod, hog egy ffi prsti bármiben is jobbat vagy többet nyújt, mint valaki más? Csak pénzt kér érte, ennyi a különbség. Azok is ugyanolyan emberek, mint bárki más.
2021. okt. 29. 00:31
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne gáz? Attól függetlenül, hogy tudjuk nőknek könnyebb szexre férfit találni, tisztában vagyok azzal is, hogy egyes nőket izgat milyen mikor egy férfinak ezért fizet és kiszolgáltatott helyzetben lesz!

Szóval menj ! Próbáld ki! Éld meg!!

2021. okt. 29. 07:34
 8/22 anonim ***** válasza:
19%
Meg így nem lehet rád mondani, hogy ribi vagy. :)
2021. okt. 29. 08:07
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
4 es lealacsonyito jogy termeszetes dologert fizess? Te csaj vagy es jol nezel ki, ezert el nem tudod kepzelni milyen az amikor azt az emlitett termeszetes dolgot nem kapod meg. Ha egy csunya alacsony pasi lennel akkor ertened meg, ugyhogy sosem fogod.
2021. okt. 29. 08:55
 10/22 A kérdező kommentje:
9 na igen. És lehet valaki nem is amiatt nem kapja meg, mert csúnya, hanem simán amiatt, mert mondjuk nem mer ismerkedni, vagy csak simán nincs szerencséje
2021. okt. 29. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!