Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elfogadottabb a prostituálthoz járás manapság?
Miért, kinek mi köze hozzá? Vagy te szereted kiteregetni minden jött-mentnek a szexuális életedet?
Van 1-2 közelebbi férfi barátom akikről tudom hogy voltak már prostizni. Mivel olyan bizalmi a viszonyunk, elmesélték. Nem ítélem el őket, ő dolguk.
De random emberek magánéletére abszolút nem vagyok ilyen szinten kíváncsi.
Szerintem nem drágább szórakozás mint pl. a pecázás.
És nagyon jó szórakozás!
Talán higiéniás, egészségügyi szempontok miatt sem fogadja el a társadalom. Hiszen nem szabad elfelejteni, a szexuális úton terjedő nemi betegségek a fertőző betegségek (beleértve az HIV fertőzést is) nagyban segítik a prostituáltak létezése. Az ilyen betegségek terjedésének alapja a gyakori partnercsere. Már a normál szexuális életet élő emberek is elég gyakran cserélik le partnerüket. (egyre több az alkalmi viszony) A szexpiaci munkások és munkásnők pedig naponta több ügyféllel vannak együtt.
Ezért a legtöbb értelmes ember nem szeretne olyan társat, aki (nem sokkal) megismerkedésük előtt prostituálthoz járt, netalán még mindig jár a kapcsolatuk alatt is. Én már azt a kollégát sem kedvelem, aki kérkedik a ténnyel, hogy ő prostituálthoz jár! Hiszen a nemi betegségek egy részét akár a mosdóban is elkaphatja tőle/utána az ember. :-o
8-as: te egy pöcére jársz vizelni a kollégáddal?
Talán koedukált a rötyi nálatok?
Én szeretek prostizni, mert gyors, olcsó és biztonságos. (lakásos prostikhoz járok)
Régebben a kolléganőimet tettem boldoggá, de egy idő után sokba kerültek mind időben, mind anyagilag - és annyit meg nem értek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!