Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalataitok szerint melyik megyében a legk..vásabbak a csajok?
Heves
Egy barátom az Egri Főiskolára járt 2012-2016 között és kb 60 lányt dugott meg Egerben. Ő sem volt egy matyóhímzés, de állítólag ott nagyon csúnyák/bénák a férfiak többnyire és ezért is volt neki könnyű dolga. Plusz a főiskolán rengeteg "lányos" és kevés "fiús" szak van, ezért rengeteg a lány a városban, ahhoz képest kevés a fiú.
Szabolcs megye
Jó csajok, kevés IQ-val. Ráadásul iszik is a többség. Bemész egy random kocsmába és este hazaviszed a csajt, aki úgy tud szívni mint egy ipari szivattyú! :D
Vidèki gyerekkènt az első Budapesti diszkòs èlmènyem válasz erre a kèrdèsre.
Közepesen ittas állapotban ültem ki a diszkò elè cigizni, majd 2 perc múlva hangos örjöngő csoport èrkezett az utcába, kb 20 lány ès 10 fiu, ès mindenki fèlmesztelen volt ès a csajokon is csak egy szál mini szoknya volt, de abbol is a legmínuszosabb.
Rá nèztem a whisky-s poharamra, majd vissza a cickòkra ès megszületett a nagy mondat.Szeretlek Budapest! 😂
Na ilyet Kecskemèten nem látni,😂 egy könnyűvèrű nem fizetős lányt is alig lehet találni. Persze van, csak fèlnek hogy valaki felismeri a buszon 🙄
Fehérváron!! ott 3x voltam, mindháromszor össze lett puncizva a farkam. :)
Bp.-iként mondom hogy a pesti csajok sznobok, pénzéhesek már.
Senkit nem vesznek észre amig nem valami brutáldrága tragacsból száll ki.
fúú te mennyi kamukat írtak itt is
meg ipari szivattyú? ki beszél így xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!