Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eddigi szexuális tapasztalataitokhoz mérve, jelenleg elég lenne nektek egy 13 cm körüli farok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:26
1/19 anonim válasza:
Bocs hogy irok ide, nem vagyok lany :D
Sztem kar ezen aggodni, 13 egyaltalan nem keves, es ahogy en tudom a csajok nem feltetlenul a 28 centis kapanyelekre vagynak :D
18F
3/19 anonim válasza:
Eddig minden pasimnak nagyobb volt, és én őszintén nem gondolom hogy tudnám élvezni, nekem túl kicsi lenne.
De talán akinek még nem volt dolga nagyobb mérettel és nem tudja az milyen, annak kielégítő is lehet.
4/19 anonim válasza:
Kedves noi hozzaszolok, ti ezeket a valaszokat mibol kovetkeztetitek le, hogy mekorra a parodnak? Meregetitek?
6/19 anonim válasza:
#4 Nem kell méregessük, megteszitek ti. És az eredményt nem is tartjátok magatokban.
7/19 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz, de en undoritonak tartom h az emberek a meretbol is problemat csinalnak, kivancsi lennek mit szolnanak a kis mellu nok ha megszolnak a melle miatt, de kidobja a kisebb merettel rendelkezo pasit.
4-es.voltam
8/19 anonim válasza:
Es persze a noket sem szabadegszolni ha kisebb mellel rendelkeznek, ezzen az ember nem tud valtoztatni emiatt nem.lenne szabad megszolni a masikat, sztem. 4-es voltam
9/19 anonim válasza:
Nekem elég a kissebb, a kezem sem nagy.
10/19 anonim válasza:
Van akinek igen,van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!