Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A súlyváltozás érinti a farok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A súlyváltozás érinti a farok méretét? Ha valaki felszed súlyt vagy lead az is változik? Vagy ez sacc az egyetlen pontja a testnek amit ez nem érint? :D

Figyelt kérdés
Tök random kérdés, csak eszembe jutott :D
2021. jan. 14. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Én most az elmúlt egy év karanténiája következtében 90 kg-ról 105-re híztam, de lehet már 110 is vagyok. A farkam nem lett se vastagabb, se hosszabb, sőt inkább kisebbnek tűnik már a nagy gyomrom miatt.
2021. jan. 14. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Férjem is ahogy hízott, mintha kicsit körbehízta volna a farkát, és valamennyivel rövidebb lenne.
2021. jan. 14. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Kisebbnek fog látszani, ha valaki meghízik kb olyan 2-3 centivel.
2021. jan. 14. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Az alhasadnál a zsir rétegg kijjebb jon, és puhább lesz és elállobb. Ettol kifolyolag kicsit kissebbnek fog látszodni.
2021. jan. 14. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:
jó, de akkor különös, hgoy magára a farokra nem megy fel a háj! Azt nem érintheti :D
2021. jan. 14. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, maga a farkad nem lesz hájasabb. Sajnos az nem vastagszik meg :D:D
2021. jan. 14. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sosem híztam, de tudom, hogy komoly súlytöbbletnél egyrészt a zsírréteg a farok körül centiket vesz el a hosszból, másrészt elhízott pasiknál nem ritka a komoly merevedési gond, ami megint a méret rovására megy, nem nő meg akkorára.
2021. jan. 14. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
csak a hasi zsírtol kisebbnek látszik zsír az nemtud rárakodni ha fogy a jobb vér keringés miatt picit nagyobb keményeb lehet
2021. jan. 14. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmi rossz indulat a kérdező felé, de nem ártott volna figyelni bioszon, hogy mi építi fel pontosan a szerszámot és akkor nem biztos, hogy ezt meg kell kérdezni.

Amúgy nem, a pp nagyban konstans.

2021. jan. 15. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!