Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy Dom rabszolgájának lenni 24/7-ben? Kíváncsi vagyok milyen így élni a napokat. Szívesen venném,ha írnátok a tapasztalataitokról. 35 szubmisszív nő
Ez NEM a pórázon vezetésről szól. Meg a nagy p től. Ez ennél egy kicsivel komolyabb dolog.
Ennek nagyobbik része a mentális dolgokról szól.
24/7 még nem próbáltam, de olyan többször van, hogy párom szolgája vagyok egy napig reggeltől estig. Ezt előre megbeszéljük, és akkor bármire utasít, meg kell tennem bármit csinálhat velem, tűrnöm kell.
Izgalmas, izgató.
Először is a kiszámíthatatlanság, hogy nem tudom mi vár rám. Mindig kitalál valami újat, a régi dolgok mellé, de azokat is kombinálja. Egész nap ott van az a feszültség, hogy vajon melyik pillanatban mire fog utasítani, mit fog tenni velem.
Másodszor a feltétlen bizalom. Ez a kapcsolatot nagyon erősíti. Bízom benne, hogy tudja a határaimat, tudja mennyire tágíthatja őket, nem akar olyat, ami nekem már nem férne bele. Persze sok olyan van, amire nem gondoltam volna, hogy belefér, de ő jobban tudta, és nem bántam meg. Ha csak egyszer is nemet mondanék valamire, többet nem lenne ugyanolyan ez az egész.
Na meg ott van a kiszolgáltatottság, alávetettség izgalma, amit én szeretek, nyilván enélkül nem működik.
Én még csak az ágyban domináltam, sub csaj felett.
Az fantasztikus, imádom őket.
De, hogy a mindennapi életben ez, hogyan is nézne ki, arról max csak elképzelésem lehet...
F
kérdező,
A párodnak 24/7
el tudod küldeni?
5
Akkor körülbelül ez ilyen gondolatolvasósdi játék lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!