Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engeditek a csajotoknak, hogy tanga bikinit vegyen fel strandra?
Figyelt kérdés
Nem zavar, ha megnézik?2021. okt. 26. 09:03
31/40 anonim válasza:
#30 engedd el, nem megy ez neked. Talán majd egyszer felnősz és rájössz, mik a fontos dolgok az életben. Most nem érted.
És a példáid is teljesen rosszak. És az a szörnyű, hogy ezt sem érted.
33/40 anonim válasza:
#31 Épp hogy neked kell felnőnöd, és rájönnöd, hogy a világon nem csak Én van, hanem Mi is.
Nem úgy, mint egy elkényeztetett hópihegenerációs hisztis egyke gyerek.
34/40 anonim válasza:
Meg hát, sőt, én kértem, hogy vegyünk neki tanga bikinit. És tetszik, ahogy megbámulják.
35/40 anonim válasza:
Engedélyt kell kérnie tőled, hogy mit vehet fel... Komoly.
Azt vesz fel ami jól esik neki. Felőlem monokinizhet is.
36/40 anonim válasza:
Nem kell engedélyt kérnünm, mert nem vagyunk senkinek sem a tulajdona. Szerintem egy normális férfit ez nem zavar sőt, inkább büszke hogy milyen szép és dögös barátnője van.
37/40 anonim válasza:
Nincs ilyen gondunk,mert nudista strandra járunk.
38/40 anonim válasza:
Persze hogy engedem. A burka alá, azt vesz fől amít akar.
39/40 anonim válasza:
Abban van valami élc, mikor a feminista SJW-k, akik máskülönben talán épp szendvicseket osztogattak a pályaudvaron az illegális migránsoknak, akadnak ki a legjobban, ha a férfinek is van beleszólása egy párkapcsolatba, például abban, hogy villantson-e picsát nyilvánsan a párja, és kezdenek el burkázni.
40/40 anonim válasza:
Nem a középkorban vagyunk miért kéen tiltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!