Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engeditek a csajotoknak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engeditek a csajotoknak, hogy tanga bikinit vegyen fel strandra?

Figyelt kérdés
Nem zavar, ha megnézik?
2021. okt. 26. 09:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
68%

#18: két külön dologról beszélsz.

Ki mondta, hogy nem számít a párom véleménye? Épp hogy azt írtam, mondja el, meg is hallgatom, megfontolom... de végül én döntök.

És persze, az ember szeretne tetszeni a párjának, de elsősorban azzal tudom ezt elérni, ha én jól érzem magam a bőrömben. Nem attól leszek boldog, ha neki tetszem, de magamnak nem. Viszont ha magammal elégedett vagyok, ez minden másra is pozitívan hat, így a páromra is.

Ha meg te a szép hosszú haját szereted, már gond van. HA engem valaki szeret, akkor elfogad. Akkor is, ha levágatom a hajam, akkor is, ha szőkéből fekete leszek és akkor is, ha szilikon cicim lesz, mert én attól vagyok boldog.

2021. okt. 26. 12:31
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
#19: ezért kár volt klaviatúrát ragadnod. Pont nem az érettségedet bizonyítottad ennyi hülyeséggel :D
2021. okt. 26. 12:32
 23/40 anonim ***** válasza:
97%
Huuu de meg mennyire:D élek halok a tangákért, most ha más megnezi jajj kit erdekel, nem azért nézik, hogy mi van rajta, én is megnézek más lányokat, még meg is beszéljük, hogy ez meg az jó csaj meg jó pasi, van hogy ő szól nekem, nem kell ebből nagy ügyet csinálni
2021. okt. 26. 12:36
 24/40 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen igaza van a 19/20-as válaszolónak. Ha komolyan is gondolod azt a kapcsolatot, akkor nem csak saját magadat kell nézni. Különben megette a fene az egészet.
2021. okt. 26. 12:39
 25/40 anonim ***** válasza:
97%

"Most felmerült bennem a kérdés. Tulajdonképpen ha egy nő mondjuk szexelni akar más férfivel, azt megtilthatná a párja? Merthát ugye azt csinál a saját testével, amit akar, ahhoz másnak nincs köze, az ő döntése."

Felnőtt embernek semmit sem tilthatsz meg. Beszélhetsz vele, próbálhatsz rá hatni. Vannak olyan dolgok, amikben teljesen jogosan próbálhatsz rá hatni, és vannak olyanok, amikben tényleg nem igazán van (vagy egyáltalán nincs) közöd hozzá. Ha utóbbiakat sokat feszegeted és nyomatod, akkor előbb-utóbb neki lesz elege ebből a kapcsolatból.

Az pedig, hogy ő mit csinál vagy nem csinál, végső soron úgyis az ő döntése lesz, neked pedig ha nem tetszik, akkor szakíthatsz. Ha úgy dönt, hogy elkezd mással szexelni, az a legtöbb embernél szakítóok. Ha úgy dönt, hogy tangás bikinit húz, az is lehet szakítóok (bármi lehet szakítóok, amit annak érzel), de ez esetben egyúttal kiállítasz egy bizonyítványt a saját felszínességedről és kicsinyességedről.

2021. okt. 26. 12:41
 26/40 anonim ***** válasza:
88%

Újabb példája annak, hogy mennyire szükség lenne vitakultúra oktatására álalános iskolában, mert ez tipikus példája annak, amikor úgy veszekedtek, hogy hajtogatjátok az igazság két felét, de nem teszitek össze egy egésszé.

16-os okosat szólt, amikor azt mondta, hogy egy párkapcsolatban nem igazán van "csak én", mert bármit teszek, annak hatása van a partneremre, következésképpen ha mindig csak magamra gondolok, akkor hamarosan nem lesz párkapcsolatom. Ennek megfelelően ha én diszkomfortosan élem meg, ha a partneremen tanga van és mások a seggét bámulják, akkor az a barátnőm problémája is. Ha azt mondja, hogy ez az ő segge, és törődjek bele, akkor bizony azt is mondja, hogy magasról szarik arra, hogy én mit érzek, ami bizony a párkapcsolatunkat tekintve borús képet fest.

Amit viszont a 16-os kifelejt az érveléséből az az, hogy ha elvárom, hogy a párom semmi olyasmit ne csináljon, ami engem zavar, akkor bizony pontosan ugyanazt csinálom én is: a saját komfortérzetemet az övé fölé helyezem, ergó ezúttal én szarok őrá, ami ismét rontja a párkapcsolat kilátásait.

Szóval mindkettőtöknek igaza van: semmit sem tilthatok meg a páromnak, egyúttal a párom sem jelentheti ki, hogy semmi közöm hozzá. Ugyanakkor lehet erről BESZÉLNI, törődni egymással, megkérdezni, zavarna-e téged kedvesem, hogy tangát húzok, vagy éppen fordítva, hogy megtennéd-e a kedvemért, hogy normál bugyit veszel fel, mert nekem kellemetlen. Nem bonyolult, csak tisztelet és megértés.

A kérdésre válaszolva: semmit nem tiltok meg a csajomnak, mert nincs jogom hozzá. Egyúttal ez a téma fordítva szerepel nálunk, mert ő szégyellős tangát húzni, míg én örülnék neki, ha megtenné.

2021. okt. 26. 14:08
 27/40 anonim ***** válasza:
98%
Simán engedem, sőt kérem is dobja le a felsőt is! :)
2021. okt. 26. 14:18
 28/40 anonim ***** válasza:
88%

"Ha meg te a szép hosszú haját szereted, már gond van. HA engem valaki szeret, akkor elfogad. Akkor is, ha levágatom a hajam, akkor is, ha szőkéből fekete leszek és akkor is, ha szilikon cicim lesz, mert én attól vagyok boldog."

Ez oltári nagy hülyeség. Ha valakivel összejössz, azon állapotában jössz vele össze, amiként megismerted. A belső és a külső "csomagban" van. Egyáltalán nem várható el, hogy a párodnak akkor is tetszél, ha tetőtől talpig kitetováltatod magadat, és/vagy kopaszra borotválod a fejedet.

Ahogy mondtam: neked sem tetszene, ha a pasid úgy döntene, hogy a pénisze helyére vaginát műttetne. Attól, hogy valaki a belsőjét _is_ szereti a párjának, pusztán a belső iránti kötődés még nem lesz több barátságnál. A barátságot a kapcsolattól a szexuális vonzalom választja el.

És még egy dolog, mert elhangzott itt olyan, hogy a 80%-a úgyis látszik a testnek a strandon, akkor már mit számít. Valóban - akkor ne is vegyen fel bikinialsót. Hiszen akkor már mit számít, nem?

Nagyon is számít, hogy egy bikinifelső takarja-e a mellbimbót például, vagy sem.

Kíváncsi vagyok, ilyen éncetrikus emberek mit csinálnának egy családban. Mindegy, hogy a férj és a gyerekek hova szeretnének menni nyaralni, az lesz, ahogy döntesz, senki nem mondhatja meg?

Persze, tudom, az újabb divat az is, hogy egy nő nem kötelezi el magát "házi rabszolgának".

2021. okt. 26. 15:10
 29/40 anonim ***** válasza:
97%

#28: te nem vagy normális, az már tiszta.

"Ha valakivel összejössz, azon állapotában jössz vele össze, amiként megismerted." - hány éves vagy, ember? Tudod, az emberek a korral változnak. Meg az ízlésük is. És bizony, a külsejük is. Ha ezt nem tudod elfogadni, vegyél egy macskát, az relatív keveset változik és a haját sem festeti. Ennél nagyobb baromságot nem is tudsz mondani.

Illetve de, mert még folytatod is. Szerinted az, hogy valaki nemváltó műtétre megy, ugyanaz a kategória, mint ha levágatja a haját??? Te normális vagy?

Meg hogy tanga vagy rendes bugyi, az ugyanaz, mintha meztelen lenne?

Öreg, szerintem minél előbb fordulj pszichológushoz (bár lehet, neked már pszichiáter kell), mert nagyon nincs rend az agyadban.

2021. okt. 26. 15:16
 30/40 anonim ***** válasza:
69%

Az ember a korral változik, igen, csakhogy nem drasztikusan. Ha mégis, akkor ott nem várható el, hogy a párjának úgy is tetszen, "mert ha szereti, akkor nem a külső érdekli".

Ha én egy vékony, barna, hosszúhajú lánnyal jöttem össze, akkor szándékosan nem egy duci, vörös, rövidhajú lánnyal.

"Illetve de, mert még folytatod is. Szerinted az, hogy valaki nemváltó műtétre megy, ugyanaz a kategória, mint ha levágatja a haját???"

Az elv mögötte pontosan ugyanaz. Megváltoztatod magadat, és elvárod, hogy a másik "ne szóljon bele".

A szilikonmell esetén ráadásul egy visszafordíthatatlan változtatásról van szó.

(Persze, szilikont is ki lehet vezetni, és péniszt is visszaoperálni, de egyik sem egy impozáns végeredménnyel járó művelet.)

2021. okt. 26. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!