Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sok hetero férfi tangát visel általában?
Lehet, hogy mindennapi viseletre nem sokan veszik fel. De talán szex előtt van egy kissé bővebb csoport, aki használja, talán poénból (is).
Különben mi értelme lenne gyártani? Nem hinném, hogy az LMBTQ lenne az egyedüli célcsoport.
(én magam nem használok olyat)
Az nem női fehérnemű. Az férfitanga.
Én kifejezetten csak férfiaknak készített tangát hordok. Én szeretem, a nejem imádja. A nejemen kívül nem is tudja más. Ha ez búzás, akkor igen, az vagyok a feleségem búzája.
Egyébként egyett értek a 6-ossal. A külömböző oldalak, ahonnan ilyeneket lehet rendelni, ezer számra vannak a vásárlói visszajelzések. Szóval rengeteg férfi használ, hord tangát.
Itt-ott külföldi strandokon is megjelentek már a férfi fürdőtangák, pl. jómagam is, de a magyar standokon még sokára fog megjelenni. Sajnos a magyar társadalom még nem érett meg erre.
43F
Én is hordok pasiként tangákat, nekem bejön nagyon és jó seggem is van benne
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!