Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engeditek a csajotoknak, hogy tanga bikinit vegyen fel strandra?
csatlakozok 12-eshez, nekem is tetszene
az, hogy megnézik, annyit jelent, hogy mások szerint is vonzó nő a párod, szóval nem zavar (feltéve, hogy az ő számára nem zavaró módon teszik).
Kicsit túltoltátok az individualizmust. Párkapcsolatban bizony az ember nem "azt tesz magával, amit akar". Egy kapcsolat alapja, hogy nem teszünk olyat, ami a másik fél számára kellemetlen, mert a kapcsolat kompromisszum.
Ezért van az a sok hülye női válaszoló is, aki bármi kis ellenpontra azt írja a kérdezőnek, hogy szakítson.
Ez a jelen generáció olyan, mintha csupa egykékből állna, akik megszokták, hogy el vannak kényeztetve, nem kell sekihez sem igazodniuk, alkalmazkodniuk, mindig az ő igényük teljesül. És a hópihe társadalomban csak jogaik vannak, kötelezettségek nélkül.
Párkapcsolatban nincs olyan, hogy Te. Csak olyan, hogy Ti.
Szóval igen, megmondhatja a párod, hogy ne vegyél fel mindenki szeme láttára tangát, vagy ne nyírasd le a hajadat.
Ellenkező esetben miért írja mondjuk egy női válaszoló, hogy amennyiben a férfi nem hajlandó nyalni, akkor szakítson a kérdező?
Elvégre is csupa független, önálló személyiség vagyunk. Azt teszünk, amit akarunk, úgy, ahogyan akarjuk, egy társas érintkezésben is.
Nem. A kapcsolatban nem lehet Én-ben gondolkodni.
#16: nem, nem mondhatja meg. Mondhatja, hogy SZERINTE ez nem áll jól, vagy túl feltűnő, vagy neki nem tetszik, de nem tilthatja meg:
Mondhatja, hogy neki jobban tetszem hosszú hajjal, de nem tilthatja meg, hogy levágassam, ha nekem meg az tetszik.
Bárki bármiről elmondhatja a véleményét, amit a másik megfontol, aztán meg dönt.
Mellesleg mitől olyan nagy cucc egy tanga? Most komolyan ezen megy a vita? Ha van egy keres popsis csaj, tök mindegy mit vesz fel, mert úgyis becsúszik, és huzigálhatja ki folyton.
És annak is igaza volt, aki azt írta, tök mindegy tanga vagy nem, ha jó csaj vagyok így is úgy is megbámulnak, akármi van rajtam. Akkor meg hagy napozzak már úgy, ahogy nekem jó...
"Mondhatja, hogy neki jobban tetszem hosszú hajjal, de nem tilthatja meg, hogy levágassam, ha nekem meg az tetszik."
Na pont ez egy érzékeny téma. Már hogyne számítana a párod véleménye? Ok, hogy magadnak is kell tetszedj, de elsősorban a párodnak akarj tetszeni, nem? Én pl imádom a hosszú női, dús hajat, ha a párom levágatná rövidre a haját, szerintem depresszióba esnék.
Nem. Majd ha agyilag is elhagyod a 18. életévet, felfogod, hogy a világ nem érted létezik. Főleg nem egy párkapcsolatban.
Aki nem tekint egyenlőként a kapcsolatot alkotó két félre - és ez nem azt jelenti, hogy "ne pofázzon bele", hanem hogy nem csak önmagam vagyok egy együttélésben -, az nem áll szellemileg készen egy kapcsolatra.
A társas érintkezésnek bizony vannak normái. Például az utcán sem állhatsz neki pisilni, vagy a buszon sem hallgathatsz üvöltetve zenét.
Fokozottan igaz az állítás a létező legközelebbi társas érintkezésre, a párkapcsolatra.
Nem csinálhatsz "akármit", mert nem egyedül vagy egy kapcsolatban.
Radikális példa, de ha mondjuk a párod nővé műttetné magát, neked ahhoz sem lenne közöd?
Gyerekek vagytok még fejben. Korábban csak a cigányok voltak ilyen "szabadszelleműek", öntörvényű, beilleszkedésre képtelen tömegek. Most egy egész nemzedék él az "Én" csapdájába esve.
Egyébként fel akartam hozni példaként az aktfotózást - és az a durva, hogy biztos, néhányan azt írták volna, hogy azt se tilthatnák meg egy párkapcsolatban, az ő döntése, azt csinál a testével, amit akar.
Most felmerült bennem a kérdés. Tulajdonképpen ha egy nő mondjuk szexelni akar más férfivel, azt megtilthatná a párja? Merthát ugye azt csinál a saját testével, amit akar, ahhoz másnak nincs köze, az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!