Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hetvegen lesz a golyataborun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetvegen lesz a golyataborunk,es olyan helyen lesz tartva ahol van futott medence. Szerintetek durva lenne ha tanga furdobugyit vennek fel?

Figyelt kérdés
Meg vagyok elegedve a testemmel es nem vagyok szegyellos sem, de nem tudom, hogy mas lanyok miben fognak menni, ezert nagyon tanacstalan vagyok. Szerintetek ez a fiuk szamara direkt felszolitas lenne egy ilyan helyen, hogy kaphato vagyok szexre? Vagy hogy szokott ez mukodni? Nem zarkozom el, hogy valamelyik fiuval osszejojjon ott valami, de nem ez lenne egyaltalan a tangaval a celom. Ilyen helyre mit szoktak felvenni a lanyok? Abban az esetben is gaz lenne ha csak en lennek tangaban ,de abban is, ha csak en nem

2021. szept. 15. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kicsit túl kihívó
2021. szept. 15. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha elviszel egy ilyet és egy olyat, aztán majd ott kiderül hogy ki miben van?
2021. szept. 15. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha kapható vagy a szexre mind1 miben vagy. Azt vedd fel amiben jól érzed magad
2021. szept. 15. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne ha neked kényelmes,dugni nem muszáj,kit érdekel mit gondolnak rólad úgysem lehet megfelelni mindenkinek.
2021. szept. 15. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Igen, a fiúk számára ez direkt felszólítás a hazai szexuális kultúra (hiányának) ismeretében.

Ha nem akarsz áldozathibáztatásba futni (#minekmentoda, #provokálta, #szegény fiúk részegek voltak, #először még ő is akarta, stb.), akkor ne tangázz a kanos tinik közt a medencében.

Ha pedig azt teszed, ne lepődj meg, ha elindulnak a kezek a tangád alá.(eleinte csak azok)

Ha nagyon d.ugni akarsz, az más, de ha nincs ilyen feltett szándékod, bekészíthetnél egy konzervatívabb darabot is (a tangához képest bármi az:).

2021. szept. 15. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked volt már egy ilyen kérdésed, csak abban 17 voltál, és egy olyan fiúnál volt a buli elvileg, aki tetszett neked.
2021. szept. 15. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 6-ossal.

Találj már ki valami új sztorit…

2021. szept. 15. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már, strandon is sok tangás fürdőruhás csaj van, nehogymár szegény fiúkat kelljen megkímélni és azért ne öltözz úgy, ahogy akarsz:D

Nyugodtan felveheted, kit érdekel ki mit gondol. Legkésőbb mikor nem engeded magad felszedni akárkinek, akkor rájönnek, hogy nem vagy könnyűvérű ribi.

Ha nagyon agyalsz ezen, vigyél 2 fajta alsót és nézd meg, hogy mások milyen cuccban vannak. Bár ahogy én elnéztem most az egyetem folyosóján akis gólyákat...:D szerintem nem leszel te ezzel annyira extra. Olyan ruhákban járnak többen az egyetemre, hogy csak lestem. Mintha melltartó lenne, de gondolom utcára szánták:D sokaknak már fel van töltve a szája is. El se hittem. Szóval nem tudom nálatok mi lesz a helyzet, de nem hiszem, hogy önmagában egy tanga miatt te annyira kihívó lennél majd

Érezd jól magad!:)

N

2021. szept. 15. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Oh csillagom, ha igazán jó a buli akkor lesz ott éjszaka részegen tangabugyi nélküli fürdés is 😂 Azt vedd fel amit egy strandon is felvennél, ha ez tanga akkor azt, ha féltanga, telibugyi stb. akkor azt. Nem a medence partján fognak letámadni, felszedni hanem majd az esti buliból - pont úgy mintha egy sima szórakozóhelyre mennél, csak itt elvileg értelmiségi lesz mindenki és nem lesznek "külsős idegenek" csak leendő intézménytársaid, évfolyamtársaid ill. ugyanoda járó felsőévesek.
2021. szept. 15. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vigyél egy szolidabbat a tanga mellé! Aztán majd meglátod miben vannak/lesznek a többiek és tudsz alkalmazkodni!
2021. szept. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!