Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hetvegen lesz a golyataborunk,es olyan helyen lesz tartva ahol van futott medence. Szerintetek durva lenne ha tanga furdobugyit vennek fel?
Igen, a fiúk számára ez direkt felszólítás a hazai szexuális kultúra (hiányának) ismeretében.
Ha nem akarsz áldozathibáztatásba futni (#minekmentoda, #provokálta, #szegény fiúk részegek voltak, #először még ő is akarta, stb.), akkor ne tangázz a kanos tinik közt a medencében.
Ha pedig azt teszed, ne lepődj meg, ha elindulnak a kezek a tangád alá.(eleinte csak azok)
Ha nagyon d.ugni akarsz, az más, de ha nincs ilyen feltett szándékod, bekészíthetnél egy konzervatívabb darabot is (a tangához képest bármi az:).
Egyetértek a 6-ossal.
Találj már ki valami új sztorit…
Jaj már, strandon is sok tangás fürdőruhás csaj van, nehogymár szegény fiúkat kelljen megkímélni és azért ne öltözz úgy, ahogy akarsz:D
Nyugodtan felveheted, kit érdekel ki mit gondol. Legkésőbb mikor nem engeded magad felszedni akárkinek, akkor rájönnek, hogy nem vagy könnyűvérű ribi.
Ha nagyon agyalsz ezen, vigyél 2 fajta alsót és nézd meg, hogy mások milyen cuccban vannak. Bár ahogy én elnéztem most az egyetem folyosóján akis gólyákat...:D szerintem nem leszel te ezzel annyira extra. Olyan ruhákban járnak többen az egyetemre, hogy csak lestem. Mintha melltartó lenne, de gondolom utcára szánták:D sokaknak már fel van töltve a szája is. El se hittem. Szóval nem tudom nálatok mi lesz a helyzet, de nem hiszem, hogy önmagában egy tanga miatt te annyira kihívó lennél majd
Érezd jól magad!:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!