Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy gazdag nővel/pasival, aki nálatok mondjuk 20 évvel idősebb és nem vonzódtok hozzá, csak napi 1x szex és mindene meg van ami kell és eltartana, soha többé nem kellene dolgozz, luxuspalota, medence jakuzzi szauna házimozi szolgák?
Annyira kiábrándultam a férfiakból, hogy ha minimálisan meg tudna fogni ha nem is a külsejével, de a személyiségével mert kedves udvarias és jó hozzám, akkor simán benne lennék. Hiába kerestem értelmes férfit, egyszerűen kihaltak. Innentől kezdve meg akkor inkább leszek egy ilyen kapcsolatban, mint hogy valami hazug félrekúró szerencsétlenre pazaroljam az időm
Ha csak akkor jönne oda hozzám, ha szexelni akar, akkor nem lennék benne ilyen kapcsolatban se. De ha lehetne vele beszélgetni, együtt vacsorázni esetleg meg hasonlók, tehát társaságnak alapvetően jó lenne, akkor mehet
Én egy idő után beleunnék a luxusba és akkor már unatkoznék, hiába áztatom a popómat egész nap egy jakuzziban.
Ha lenne mondjuk olyan opció, hogy a nő/pasi kitartott embere vagyok, de mellette engedi hogy legyen szeretőm is akkor belemennék. De szolgák nélkül, azok nem kellenének, szeretek főzni meg takarítani is, nem kell szolga. És ha furán is hangzik, de dolgozni is szeretek, akkor már a jólét végett összehoznék egy jó kis családi vállalkozást, de dolgoznék valamit. Meló nélkül lenni hosszú ideig a legrosszabb, még úgy is ha luxusban élne az ember.
Biztosan nem!
Ezek csak ideig-óráig jók! Hosszabb távon már kínos kötöttséget és feszültséget okozna bennem ahonnan biztosan fejvesztve menekülnék! f.
Igen.
Tartanèk mellette szeretőt.
Nem. Ad1: a nàlam 20évvel idősebb nők 50esek. Maminak szólítsam, vagy hogy? 🤫
Ad2: nem tudok lazsàlni màsfél hétnél tovàbb. A karantént is éppcsak kibírtam tétlenül.
Ad3: az önmegvalósítàsomat nem ebben làtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!