Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek szopni/dugni a strandon?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor egy strandon belül merre?
(bent a vízben, öltözőfülkében, a parton, a medencében, egyéb?)
Csak a lebukás veszélye izgató vagy az is ha meglátnak?
Akit nem vonz a dolog annál mi a kizáró ok?
2020. jún. 13. 10:06
1/12 anonim válasza:
Persze, víz alatt a legjobb szopni, mélytorkosan, azt senki nem látja.
2/12 A kérdező kommentje:
#1: hogy kapsz levegőt a víz alatt torkozva?
2020. jún. 13. 10:19
3/12 anonim válasza:
Nem szeretek jogszabályokat sérteni
19/l
4/12 anonim válasza:
Én eléggé szexuális beállítottságú vagyok, egyáltalán nem szégyellős, ugyanakkor kimondhatatlanul szánalmasnak találom, aki a strandon ilyeneket csinál. Én lennék az első, aki rád kiabálna, hogy lehetőleg minél jobban szégyenülj meg.
Az a hely, nem arra való!
25N
5/12 anonim válasza:
öltözőben volt már rá példa, máshol nem
6/12 anonim válasza:
#4es mekkora prűd vagy :D Szegény palid :D
7/12 anonim válasza:
Vízben volt hogy már rá ültem párom farkára, izgató volt nagyon, a strandon alig voltak így nem volt feltűnő sem.
22n
8/12 anonim válasza:
Az sem feltűnő, ha strandon odamegyek ilyen hülyékhez és lekeverek nekik egyet. Volt már rá példa. De ők úgyis hülyék, nem tanulnak belőle.
9/12 anonim válasza:
Strandon nem de amúgy imádok szopni de nem strandon otthon jól kitömhet az aktuális partnerem. Több van sajnos egyszerre, tudom gáz de beteg vagyok. 23L
10/12 anonim válasza:
Most ez valami verseny hogy ki tud nagyobb hülyeséget kérdezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!