Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők történt veletek olyan hogy szexuális szolgáltatást akartak tőletek férfiak? Jöhet a kor és hogy mikor történt, na meg a teljes sztori, ha belementetek azt is leírhatjátok
Figyelt kérdés
tegnap 19:41
1/5 anonim válasza:
Volt itt valaki, aki fizetett volna érte. Kapott egy videót ingyen. De nem voltam elég merész lefeküdni vele.
3/5 anonim válasza:
A net arctalansága mögé bújva rengetegen vannak akik "fizetnék is érte" szófordulattal k.rvának néznek másokat. Szinte mindenki kapott már rengeteg ilyen megkeresést.
Igazából nem értem őket... ha k.rvát akarnak arra van oldal. Aki meg nem az, az nem fog pár ezer-tízezer forintét prostituálódni.
4/5 anonim válasza:
3-as!
Én is szoktam használni ezt a szófordulatot itt az oldalon is, és volt már egy pár nő aki élt a lehetőséggel. És nem k.rvák voltak, hanem olyan egyetemisták, vagy egyedülálló fiatal nők, akiknek ki kellett valahogy köhögni az albérletet a fővárosban.
5/5 anonim válasza:
#3: óriasi a különbség a hivatásos, es a műkedvelő amatőr között. Az utóbbinak én is fizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!