Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet vízben csinálni? 18/L
Kirándulni megyünk a haverokkal plusz a sráccal akivel kavarok és majd ha esély adódik rá akarom a medencében csinálni
De ha ki veszi és elmegy a vízbe akkor teherbe eshetek vagy elpusztulnak a spermiumok vagy mit kell ilyenkor ?
Légyszi ne harapjátok le a fejem hogy ezt nem tudom
Teherbe nem fogsz esni ha a vízbe élvez, viszont ha nem szedsz tabit, akkor nem ajánlatos gumi nélkül szexelni még megszakítással se.
Egyébként meg nehéz is lesz vízben szexelni, mivel minden síkosságot elvesz, nehéz berakni a pasinak olyankor és neked se lesz kellemes. Mintha szárazon akarna megdugni.
A következő probléma pedig, hogy nagyon könnyű összeszedni valami fertőzést így.
Én szerintem vagy 7 éve dugtam vízben, egy hónapja valami hülye indíttatásból azt gondoltam mi baj lehet, adta magát a dolog mert egész este úsztunk, majd elkezdtünk iszogatni a medencében és izgatni egymást. Gondoltam miért is ne. Aha hát ezek után olyan gyönyörűen benyaltam egy hüvely ph felborulást/ gombát, hogy konkrétan több mint 2 hétbe telt mire elmúlt... Szóval soha többet ilyet
N
A víz hatására egy ragacsos nyúlós massza lesz az ondó attól biztos nem esel teherbe!
Az vízben tényleg tapadósabb lesz a fiú pénisze!
A vízben van pár fertőző dolog ami normális esetben nem jut be, mert a nőknek a savas tejnedve ami a hüveszben van megöli, de a dugás közben a farok beviszi a fertőző vizet a tejnedven túlra!
Ha a fiú nem húz gumit és te meg nem szeded a tabit az felelőtlenség! A fiú előnedvében is lehet élő spermium!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!