Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélnek el amiatt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el amiatt a nők, hogy én prostituáltakhoz járok?

Figyelt kérdés

Miért ítélnek el emiatt, hogyha úgyse kellek nekik?

Most akkor én ne legyek nővel egyáltalán? Ha egyszer nem akarnak velem lenni úgysem, mert 11 centis a péniszem, alacsony vagyok és még az arcom is átlag alatti, akkor miért kell emiatt elítélni?

Ha lett volna alternatíva, akkor nem ezt választottam volna.

Nekem jó lett volna egy csúnya kövér nő is, de olyan sem akadt, vagy ha igen akkor az emellett igénytelen és ápolatlan vagy esetleg alkoholista volt…

27 évig szűz voltam.

Nem szoktam erről beszélni lányokkal, nőkkel hogy én prostikhoz járok, de itt sokat olvastam hogy ezt mennyire elítélik és én ezt igazságtalannak tartom…

Meg munkatársaim (nők) is beszéltek már erről.

Azt érteném, hogyha Ők azt mondanák, hogyha prostiztam valaha, akkor már nem kellek… De én akkor sem kellenék, hogyha nem prostiztam volna.

Olyan mintha zavarná Őket, hogy puncihoz jutok (és a hozzám hasonlóak) Őket megkerülve, amikor Ők ezt megtiltották.

Jól látom?

Vagy Ti mit gondoltok erről az egészről?

Miért ítélhetik el ezt ennyire a nők?

2021. okt. 25. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 7es válasznál szánalmasabb mentést életemben nem olvastam még.
2021. okt. 27. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Magadra ismertél?

2021. okt. 27. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Jobbnál jobb nők, 20-30 ezerért... Szakadt tartás nélküli "hölgyek" akik a hátuk közepére se kívánnak, és még ők se tartanak semmire. Mindezt nem kevés pénzért. Wow, életcél, nyugtasd magad ezzel 😂
2021. okt. 27. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
1-esnek van igaza.
2021. okt. 28. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!