Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostituáltak jelenleg milyen átlag áron dolgoznak? Illetve most hírdet valamelyok oldalon olyan igényesebb cigánylány aki vállal prostit?
Figyelt kérdés
Privátban is jöhet a válasz, ha valakinek úgy kényelmesebb.2021. júl. 18. 13:08
1/10 A kérdező kommentje:
Vállal popsit*
2021. júl. 18. 13:08
2/10 anonim válasza:
Olyan prostit keresel, aki vállal prostit? Vagy most ezt nem értem.
4/10 anonim válasza:
Amúgy ha páran benne vagytok megoszthatnánk ki kit hívott fel és mi mennyi. Én is most készülök menni.
6/10 anonim válasza:
bp-en: 15-30 az óra
masszázs: 12-25 az óra
vidéken: 10-30 az óra
a rosszlanyokon vannak megbízhatók és képen látszik, ha roma. azért arra figyelj, hogy az értékelést engedélyezze. azok jobbak.
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen olyat válassz, ahol van értékelés. Friss is. Ahol ki van kapcsolva, ott okkal tette.
8/10 anonim válasza:
Igen én is voltam ahol nem volt értékelés és nettó átverés volt. Semmit nem tudsz csinálni ha ott vagy és befizeted és aztán nem hajlandó semmire. Vagy nézi közben a telefonját, meg minden baja van addig amíg nem megy el neked a kedved az egésztől.
Eleve ha telefonon beszélve a legenyhébb rossz érzésed is van ne menj.
9/10 anonim válasza:
Oké, tény hogy kockázatos ha olyanhoz mész ahol nincs értékelés, de volt hogy bevállaltam és fullosak voltak minden téren, szval ez sem szabály.
10/10 simad válasza:
UwU milyen jó lehet mikor valakit 300 an értékeltek szóval 300% hogy összeszedsz valamit xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!