Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fizetést kell elérnie egy 30 éves férfinak ahhoz, hogy ne csak prostituáltakhoz kelljen járkálnia?
Hát, én nettó 450.000 Ft-ot keresek, 4 éve dolgozom főállásban, ami alatt 4 milliót sikerült félretennem, és nincs barátnőm. Mondjuk én nem is keresek.
27/F
Nem a fizetés szabja meg, hogy van-e csajod vagy nem.
Ha nem jön össze, csak fizetős lány, akkor körül kéne nézni, mi baj van veled
Most csak vegyük számításba azt a sajnálatos tényt, hogy Magyarországon rengeteg szegénységben élő család van.
Családot többnyire úgy alapítanak az emberek, hogy egy férfi összeházasodik/összejön egy nővel... Ez nem elég bizonyíték arra, hogy nem csak gazdag emberként lehet ismerkedni ? Ha csak gazdag férfiakkal jönnének össze a nők akkor a gyerekek 98%-a gazdag családból származna...
Előttem lévőek is jól leírták a dolgot. Ez egy nagy tévhit, hogy csak a pénz a lényeg. És amit a környezetemben látok az is rácáfol erre.
6-os!
”Nem a fizetés szabja meg, hogy van-e csajod vagy nem.”
De ez is nagyban közrejátszik.
7-es!
Fszság! Nézd már meg a csúnya híres embereket, hogy milyen nőik vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!