Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy fiatalabb lánynak narancsbőrös a feneke?
Kedves 21/F , nem ellened szólt, amit írtam. Viszont azt pozitívumnak érzem, hogy magadra vetted, szóval van önkritikád.
Nekem is ki van (volt) repedve mindkét vállamnál,hónalj és váll találkozásánál indul, a bicepsz irányába halad. Régi történet, de már szépen halványodik.
Viszont a stria és a narancsbőr között lényeges különbségek vannak. Még akkor is, ha -te esetedben- a stria bizony a hirtelen hízástól keletkezett (hogy értsük egymást: nem feltétlenül száraz, minőségi izmot pakoltál fel...)
Hogy micsoda?
Természetes? Igen, 40-50 éves kor felett az, kb mint a ráncos arc, vagy ősz haj. Az általános egészséget nagyon jól tükrözi a bőrünk.
Márpedig nem természetes, hogy egy fiatal nő nem egészséges. Ösztönösen pedig az egészségeset tartjuk vonzónak, ezért taszító a kancsalság, elhízás (és most nem a +pár kg-ra gondolok), nőknél a túlzott szőrösség, púposság, X láb, körömgomba stb.
Lehet ellene tenni. Igen, van akinek érzékenyebb a bőre, de ez ilyen. Én sem azt mondom, hogy egy kis narancsbőr miatt már visszacsomagolnám a nőt, ha ott fekszik pucéran az ágyamban, de lássuk be: a lyukacsos-kráteres fenék és comb nem éppen azt jelzi, hogy tőle lennének a legsikeresebb, legegészségesebb utódjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!