Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy fiatalabb lánynak narancsbőrös a feneke?
Engem ez nem szokott zavarni és a stria sem. Igazából egy kicsit természetesebb is ami jobban izgat.
A nagyobb comb és segg nekem különösen szexi és(egészséges kertek között) szóval nekem nem lenne semmi bajom vele.
Egyébként valamennyire alkat kérdése is de főleg a kaja határozza meg. És itt nem diétára hanem normális étrendre gondolok. Feltételezem te sem a legjobb, legdrágább kajákat eszed mint mondjuk jó minőségű lazac, zöldségek, rák stb. Sajnos az emberek nagyon nagy részének nem telik az igazán jó minőségű kajára plusz általában sok lisztes vagy cukros kaját esznek. Így viszont kb lehetetlen feszes testet fenntartani ha nem kimondottan olyan az alkatod.
Kedves kérdező!
Nem, nem minden nőnek van narancsbőre! Főleg nem fiatalon. Az itteni válaszolók azt írják hogy nem baj, meg hogy izgatja őket (...). Ezeknek minden mindegy, mert ki vannak éhezve, dugni akarnak. Bármi áron, bárkit, csak organikus legyen, és nőnemű.
Az én tapasztalataim alapján vannak 30 körüli nők is, akiknek egyáltalán semmilyen narancsbőrre utaló dolog nincs. Persze volt 20 alatti barátnőm is, akinek látszott egy kicsi a fenekén. Van, aki hajlamosabb rá, ez genetikai örökség. De nagyon fontos, hogy lehet és kell is ellene tenni, mindjárt kifejtem miért.
Cikinek én semmiképpen nem nevezném. Inkább azt mondom, hogy aggasztó. Gondolj bele, hogy olyan 35-40 éves korig egy nő fiatalnak mondható, egészséges. A narancsbőr ha ez után jelenik meg, hát az az idő múlásának jele. Gyakorlatilag a bőröd olyan állapotban van, mint egy 40 évesnek (azért ne ijedj meg, mert a genetika is hozzátesz). Valamit rosszul csinálsz, öregszik a tested és a bőrödön kezd látszani.
Képzeld, nekem is volt narancsbőröm, méghozzá a hasamon. Már olyan 27 éves koromban felfedezhető volt, pedig férfi vagyok. Így utólag sejtem is, hogy miért, de sikerült teljesen elmúlasztanom. A LÉNYEG:
Lehet ellene tenni, érdemes is tenni ellene mert többről van szó, sem mint esztétika. Az egészségedről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!