Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró szerinted az a pasi aki azt kéri hogy nyalják a fenekét?
Figyelt kérdés
Fiúk ti kértek ilyet? Hány évesek vagytok? Mit reagál a barátnőtök erre?2021. okt. 20. 10:02
61/67 anonim válasza:
60: Igen, valszeg a kamionosokra, meg a 6 általánost végzettekre vagyok irigy, akik ideböfögik, hogy ha egyszer végre szóbaállna velük egy nő, akkor a valagukat nyalatnák:DDDD Menjél kisfiam inkább pénzt keresni, aztán talán lesz is normális nőd valaha.
62/67 anonim válasza:
Nem tudom hogy hetero e.Ebből nem derül ki.Ez kb mintha azt kerdeznéd hogyha szakállas a pasi,akkor van e tesója.Honnan tudjam?
Szerintem kerdezd meg tőle.
63/67 anonim válasza:
Nem tudom kiben van indulat. Aki leírja normálidan a vágyait vagy a másik gyökér aki mindenkit leb*ziz és elhord mindennek
64/67 anonim válasza:
Benned tuti van valami fusztráltság mert ha lenne csajod és olyan hű, de nagyon iskolázott lennél nem itt hőborögnél. Lehet fáj hogy ameddig te egy szopást sem kapsz addig másnak a seggét is kinyalják szó szerint
66/67 anonim válasza:
Engem se vonz, nem vagyok b.zi.
28/F
67/67 anonim válasza:
Mennyire kell kislánynak lenni ahhoz, hogy töröltess válaszokat?! 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!