Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró szerinted az a pasi aki azt kéri hogy nyalják a fenekét?

Én 100 százalékig heteró, sőt, mi több, konzervatív, keresztény ember vagyok, de renszeresen nyalatom az ánuszomat a barátnőimmel.
Üdv,
Bódi Ábel, az Identitárius

Az enyémet nyalják.Eddig még nem tetszett egyetlen f.szi sem.
Ugyhogy hetero vagyok.
Amúgy meg kb lexarom hogy itt ki minek tart.Ha közelít akkor meg pofán lesz verve.

Akkor elmagyaráznád hogy mi a baj ezzel?

A fenéknyalásra gondoltam természetesen...

#24: fától az erdőt... Nem, te kezdted a minősítést, amikor kifejtetted, hogy neked az ilyen nem férfi. A többiek csak erre reagáltak.
#25: tévedés. Nem az van hülyének meg homofóbnak nézve, akinek ez furcsa agy nem tetszik, az mindenkinek a saját ízlésére van bízva. Az van hülyének meg homofóbnak nézve, aki ezt degradálóan minősíti.
Természetesen mindenki maga dönti el, hol vannak a határai, nem KELL szeretni ezt, ahogy az orális szexet sem, sőt magát a szexet sem. Mindenkinek mások a preferenciái, ez a normális. Leszólni azokat, akiknek mások a preferenciái, az a nem normális.
Az, hogy a kérdező nem hajlandó férfi feneket nyalni, rendben van, semmi baj vele, nem kötelező. Az, hogy leszólja azokat akik meg szeretik, nincs rendben.
Ez pont olyan, hogy csak mert én pl a Mercedest szeretem, eszembe se jutna degradálóan leszólni az audisokat, vagy a toyotásokat. Nekik az jön be, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!