Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró szerinted az a pasi aki azt kéri hogy nyalják a fenekét?
Volt egy haverom, akinek a csaja kérte meg, hogy kinyalhassa a fenekét. Közben meg kézzel kényeztette.
Srác hetero. Megengedte csajnak. Mondta érdekesen jó volt.
Ettől nem lett meleg
#11: magyarázhatsz amit akarsz, de ok, lehet nem vagy homofób, csak prűd.
Egyébként persze, szíved joga, ha szerinted ez nem fér bele neked, semmi gond, ne csináld.
És hidd el, a pasik többségét baromira nem érdekli, hogy SZERINTED ez heterós dolog vagy sem, szimplán találnak olyan csajt, aki ezen nem problémázik, kellően nyitott ahhoz, hogy örömet okozzon a másiknak. Ennyi.
Hát nekem volt olyan pasim aki imádta ezt (meg én is ha ő csinálta nekem), és életem legférfiasabb pasija volt. Kb 2 évig voltunk együtt, a világon mindent megbeszéltünk egymás között, és a legcsekélyebb bi hajlama nem volt.
Szóval lehet, hogy Neked, kedves kérdező, ez már kizáró ok (nincs ezzel baj), de rajtad kívül rengeteg ember meg nem tartja ezt férfiatlannak, ahogy én nőként sem tartom annak.
Ha azzal jönne a pasim, hogy szeret farkat szopni, vagy pasikat dugni, na az igen, ennek viszont ehhez nagyon nincs köze.
Természetesen, ha nőtől kéri:)
Nagyon izgató dolog, hatalmadat tudnak élvezni ujjazás segítségével is. Kár, hogy sokan szorongnak, szégyellik. Biztos az ilyen barmok miatt, mint te:)
N
Azért olyan gyorsan eszkalálódnak ezek a kérdések melegezésként,hogy csak a fejét kapkodja az ember.Természetes,hogy vannak az embernek vágyai,amelyek eltérhetnek a szokványostól.
Nem kellene sértegetni vagy elítélni ezért senkit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!