Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró szerinted az a pasi aki azt kéri hogy nyalják a fenekét?
Szerintem nincs azzal baj, az élvezet egy másik formája. Lehet én is megkérném barátnőmet ha nem lenne ilyen szőrös a fenekem:D Biztos jó érzés
21F
Persze. Ennek semmi köze a szexuális orientációhoz.
A legtöbb embernek (férfiaknak, nőknek egyaránt) erős erogén zóna az ánusz, érzékeny terület, tele van idegvégződésekkel.
Az, hogy a nők közül mennyien hajlandóak erre, már más kérdés, mint a szexben mindenre, erre is igaz, hogy minden jó amit mindketten szívesen csinálnak, és semmi sem lehet kötelező.
Sok hetero pasi szereti, olyanok is, akiket egyébként taszít a bi- vagy homoszexualitás.
Ilyen alapon azt is meg lehetne kérdezni, hetero-e a pasi, aki szereti az análszexet...
#3: szerintem itt a te gondolkodásoddal van baj, nem azzal, aki ezt szereti. Nem tudom, hogy homofób vagy, vagy csak simán prűd, de azt mondani, hogy ez nem férfi, jelentős EQ hiányra vall.
Ahogy a prosztata-masszázzsal sincs semmi baj, vagy ilyen alapon fújolsz a nők G-pont "masszázsára" is? Mert ez kb ugyanaz, csak a férfiak G-pontja a prosztata.
Légy nyitottabb, jól mondják...
Ha neked nem jön be, ne csináld, de ezért így elítélni másokat, nem vall magas intelligenciára.
7#:
Én teljesen egyetértek veled, pedig férfi vagyok!
Férfiként tabu a fenekem ahogy a nőé is, a puncira bukom de arra nagyon!
Aki a segget szereti mindegy, h nőé vagy férfié, annak minimum biszexuális
hajlamai vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!