Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nagyon elítélendő? Mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon elítélendő? Mitől érezhetek így? 24L

Figyelt kérdés

Van egy 30 év feletti pasi akivel terveztük a szexet, de nem lett belőle egyelőre semmi. Tartjuk a kapcsolatot, Ő elmondta h ismerkedik és kezd alakulni egy csajjal valami, viszont a közeljövőben felé leszek és azt mondta h mindenképp találkozzunk.

Az elején csak beszélgetni akart, most meg már olyanokat ír h kell neki a mellem, és nem csak az stb.. Ilyen emojikkal💦😏

Nagyon elítélendő az ha engem ez felizgat h a "barátnője" vagy ki mellett velem is akar lenni és velem akarja megcsalni?

Tudom nagyon undorító, és ilyet még soha nem csináltam sőt elítéltem aki ilyet csinált, de most vhogy felizgat a tudat.

Mit tehetek ellene? Annyira szeretnék vele találkozni de akk sejtem h mi lesz...

2021. okt. 19. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

#9 azért válaszol ritkábban mert "dolga" van, értsd.: nem te vagy az elsődleges "célpontja", csak a tartalék. Nem fogja magát elsírni ha ritkábban válaszolsz, ettől nem kerülsz előrébb a rangsorában.

Te azt szeretnéd hogy előrébb kerülj, de gyerekes duzzogással ez nem fog menni. Ha dugtok és olyan szexet kap tőled amire azt mondja ejhaaaa akkor talán, de akkor sem biztos. Viszont legalább dugtál egy jót 😂

2021. okt. 19. 23:24
 12/16 A kérdező kommentje:

Félreérted.. Én nem duzzogok, mert akk rég nem is beszélnék vele mióta elmondta h mással is ismerkedik. Csak keresem h miért érezhetek így

2021. okt. 19. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem hagyd a fenébe. Nekem úgy tűnik, mintha zavarna hogy ismerkedik valakivel. Lehet ezért izgat fel a dolog, és érzed bosszúnak úgymond. Így meg inkább ne, pasi van más is, nem éri meg.
2021. okt. 19. 23:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Rájöttem h miért izgat😁

Ebben ti is segítettetek így köszönöm nektek h normálisan válaszoltatok.

2021. okt. 20. 00:38
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Elítélendő és közben k.rvajó érzés 😅 hogy van barátnő, akit bármikor megkaphatna, de mégis te kellesz.
2021. okt. 20. 00:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Sokan kérdeztétek privibe h mire jöttem rá, ezért ide leírom.

Szerintem engem az izgat h mással ismerkedik de mégis engem is akar magának+ talán egy kis "bosszú" szerűség h ha szexelünk utána nehezebb legyen neki, mert tudom h jó lesz a szex és sztem ezt ő is tudja.

2021. okt. 20. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!