Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő a prostizás?
Miért?
Természetesen nem párkapcsolat mellett.
Én nem tartom annak.
Tőlem mindenki azt csinál, amit akar.
29/N
Alapvetően a prostizással az következő a baj (szerintem):
A prostik egy része kényszerből csinálja, mert a futtatója (vagy az élet) erre kényszeríti és a pénzt is elveszi. Aki ilyen csajhoz megy, az ezt a "rendszert" támogatja. Nyilván egy olyan csaj aki "önszorgalomból" csinálja az más tészta.
A másik pedig személyes. Én pl. azt a szexet ami érdekből van, értéktelennek tartom. Ugyanis az nem miattam van. NNem azért mert a csaj vonzónak talál. Vagy ha ez nem is, de legalább őszinte vágya egy jó szex. Nem akarok egy "munkadarab" lenni a szalagon. Hogy eljátsszák csak hogy fúúúú de élvezte. Valójában meg hányingere van. Szóval nekem ez nem élmény. Ezért a lelki kielégülés híján, csak a "biológiai" kielégülés marad meg... de akkor azt megoldom egymagam ha más nincs.
Nyilván utóbbinál is van kivétel, aki nimfomán, és napi 10 idegen pasival is élvezi, és összeköti a kellemeset a hasznossal... ez megint más dolog, és szerintem ritka mint a fehér holló.
És a harmadik pedig a betegségek... A negyedik pedig hogy hosszú távon megszokható a könnyű nőhöz jutás, és ezzel esetlegesen kapcsolatépítési problémái lesznek. Vagy egy későbbi kapcsolaton belül lesznek párkapcsolati problémái. Pl. a nők szexuális tárgynak való nézése, stb...
(Ja férfi vagyok.. )
Gyorsan kiegészítem... nem ítéletet mondtam, bár a kérdés az volt. Hanem inkább értékeliés szempontokat írtam. Amiket mindenki tud mérlegelni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem elítélendő szerintem, ha mindkét fél azt közös megegyezéssel/akarattal teszi. A nőt sem kényszeríti senki és semmi.
Bár megjegyzem ez szubjektív... mert pl a rossz életkörülmény is lehet "kényszerítés". De mondjuk ha ilyen nincs, akkor ez a két fél dolga.
De mindenképpen elítélendő, ha a nő ezt bármilyen kényszerből teszi, és ezzel a férfi is tisztában van.
Szóval általánosan szerintem nem lehet megmondni, mindig csak az adott helyztet értékelve.
Ez egy üzleti vállalkozas.Egy szolgáltatás.
Aki akarja,igénybeveszi,aki meg nem,az nem veszi igénybe.
Elítélendő e a box?
Nem.Mindenki önként vereti szét a pofáját,amiért pénzt kap, és mindenki önként fizeti a meccsre a belépődíjat.
Nem kötelező se nézni, sem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!