Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok(prostizás) elítélendő az aki igénybe veszi ezt a szolgáltatást ha más esélye nincs de tényleg nincs szexre,ölelésre emberi érintésre?
nem rinyálni akarok ezzel csak érdekel hogy így elítélendő-e.
Esetleg tanácsot mire kell oda figyelni.
Akár ebben dolgozó nő is írhat tanácsot.
Aki járt már ilyen helyen is adhatna tanácsot.
Az is érdekelne hogy ezért büntethető lennék-e (elvileg nem)?
Honnan tudhatom biztosra hogy nem kényszerítik a lányt vagy egyáltalán tényleg van olyan akit kényszerítenek?
szerintem aki lakásban dolgozik az magától csinálja.
Az aki már több éve csinálja az nem hiszem hogy a megélhetésért inkább a kényelem ért és fényűzésért így viszont nem hiszem hogy sajnálnom kéne egyszerű kereslet kínálat. Az más ha rá van kényszerülve bár vannak gyári munkák szóval van más lehetőség.
Egyenlőre még őrlődöm magamban,nézegetem a rosszlányokat.
Elég egyszerű lenne elvileg felhívni időpontot kérni elmenni (10-20 ezer még kiadható is viszonylag gond nélkül). Mondjuk ha nincs semmi gond a lány magától csinálja,nem átverős nem rabolnak ki,ölnek meg stb.
Én gyakran járok. Nincs semmi gáz. Ez egy szolgáltatas. Olyan, mint ha fodrászhoz mennél. Csak lakásra járok. Kulturált minden. Friss törcsi, zuhanyzási lehetőség. Van ahol üdítővel kínáltak. Sőt volt ahol csokit is kaptam :D Jó volt olyan is h elégedetlen voltam, de nagy ívben el is kerülöm a csajt.
Aki azt szeretné h visszajárj az normális. Van, aki visszajáróknak kedvezményt is ad:) Nekik is jobb, ha olyan megy újra akiről tudják h normális.
Viszont illedelmes legyél! Az h Te fizetsz, nem azt jelenti h lekezelő bunkó legyél (max ha ez a fetised és lefixaljátok :D). Add meg a tiszteletet Te is. Ez is egy munka, egy szolgáltatás. Elég jól meg is éljetnek belőle sztem. Kereslet-kínálat, ahogy írtad.
Ja és a "legősibb mesterség". Szóval ne legyen lelki ismeret fúrdalásod. Mindig is volt rá igény. Max alszenteskedés lehet. Én nem szégyellem. Amugy nincs párom ezt hozzá teszem.
Ja amúgy első válaszoló vagyok. Még azt hozzáteszem, hogy egyelőre azért is "elvagyok" így, mert sokat dolgozom. Idöm sincs ismerkedni kb. (A korlatozások miatt am sem sok opció lett volna egy ideje az ismerkedésre, szóval am sem tudnék)
Plusz itt kapasból kiteregetem a "perverzióim", és vagy bevállja vagy nem (ne brutalis dologra gondolj:D). Most egy lánynál ameddigre kiderül h mit szeret amit en is vagy stb az hetek akár. Így meg nincs felesleges kör. Az van amit akarsz. Kicsit önzőnek tűnik, de ez van. Nincs "fáj a fejem" "fúj" stb. Plusz ha elmész egy partyba, azt hivogathatod a lanyokat piára, az sem jön ki olcsóbban. És akkor még finnyáskodik az ágyban a csaj. Itt meg lekell kindent fixálni és kész
köszönöm a válaszod.
persze, alapból egy félénk srác vagyok nyilván tisztelném,viszont ha el mennék nem szeretnék azzal foglalkozni hogy mi jó neki pl ha mellet akarok markolászni akkor had örüljek,meg nyilván jól akarnám érezni magam.Ezt nem nevezném bunkósságnak vagy ki tudja. Van egy telt lány aki nagyon vonz nem is sokan mennek hozzá bár ezt csak az adatlapból tudom gondolom szerintem visszajáró lennék.
A védekezést hogy oldod meg vagy is oké gumi de ezen túl mire figyelsz még oda? Ha úgy van el szoktál menni nemi betegszűrésre (ha nincs semmi tünet)? Remélem nem gond a sok kérdés és tudsz válaszolni is majd.
Nem ilyenre gondoltam bunkóság alatt. Mellmarkolászás biztos mehett. Ezért celszerű mindent elején lefixálni:)
Nekem elég a gumi. Én nem szoktam "nyalni", meg van akikkel lehet csókolózni, de azt sem szoktam. Szal én igy nem kerülök nagyon kapcsopatba a "nedveivel".
Konkrétan nem szoktam szűresre járni. De véradásnál is szűrnekmpl hivre tudtommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!