Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha szinte csak a fiatal, tini lányokra gerjedek?
Hozzám képest fiatal barátnőm van, de én mégis a tini csajokra bukom. Látom őket mindenfelé a városban, buszon, boltban, utcán és majd' mindegyik baromi jól néz ki. Feszes fenék és az azon feszülő farmerek megőrjítenek, meg hogy szinte mindegyiknek olyan bomba melle van, hogy már attól feláll a farkam, ha csak rájuk nézek.
A minap azon kaptam magam, hogy miközben szexeltünk a barátnőmmel arról fantáziálok, hogy egy ilyen csini kis diáklányt dugok.
Hogy tudok ezen túllépni? Vagy csak akkor múlik ez el, ha tényleg felpróbáltam egy ilyen kiscsajt?
ez csak akkor "gáz" ha mondjuk 60 vagy
de mint tudjuk, egy 17-20 éves csajszikára bizony rámagy 15-45 között bármelyik férfi :D
Ezt nevezem én" férfiátoknak,", amivel nehéz együtt élni.
De megnyugtatlak ez azt jelenti, hogy egészségesen működsz...bár a vágy attól folyamatosan megmarad.😫
Nem tudom, hány éves vagy, kedves kérdező, de én 48 évesen is iszonyatosan meg tudok kívánni egy 18-20 éves számomra vonzó nőt....átok ez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!