Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélendő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő, ha szinte csak a fiatal, tini lányokra gerjedek?

Figyelt kérdés

Hozzám képest fiatal barátnőm van, de én mégis a tini csajokra bukom. Látom őket mindenfelé a városban, buszon, boltban, utcán és majd' mindegyik baromi jól néz ki. Feszes fenék és az azon feszülő farmerek megőrjítenek, meg hogy szinte mindegyiknek olyan bomba melle van, hogy már attól feláll a farkam, ha csak rájuk nézek.

A minap azon kaptam magam, hogy miközben szexeltünk a barátnőmmel arról fantáziálok, hogy egy ilyen csini kis diáklányt dugok.

Hogy tudok ezen túllépni? Vagy csak akkor múlik ez el, ha tényleg felpróbáltam egy ilyen kiscsajt?

2021. szept. 7. 07:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ki ne gerjedne egy 20 éves feszes, nagymellű kiscsajra?
2021. szept. 7. 07:42
 2/12 Lazy Lover ***** válasza:
67%
Nem az huu durván nézznek ki a mai tinik szinte az összeset meg dugnám
2021. szept. 7. 07:43
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát ezzel nem vagy egyedül, melyik heteró pasinak ne tetszene egy hamvas, fiatal punci?
2021. szept. 7. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

ez csak akkor "gáz" ha mondjuk 60 vagy

de mint tudjuk, egy 17-20 éves csajszikára bizony rámagy 15-45 között bármelyik férfi :D

2021. szept. 7. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Csatlakozom, nekem is bejönnek a fiatal csajok..
2021. szept. 7. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is elég gáz és sajnos én is ebben szenvedek hogy olyan jó lenne megdugni! Lehet hogy ha megtörténe már elmúlna ez a vágy de az is lehet hogy még jobban a hatalmába kerít!
2021. szept. 7. 08:41
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Ezt nevezem én" férfiátoknak,", amivel nehéz együtt élni.

De megnyugtatlak ez azt jelenti, hogy egészségesen működsz...bár a vágy attól folyamatosan megmarad.😫

Nem tudom, hány éves vagy, kedves kérdező, de én 48 évesen is iszonyatosan meg tudok kívánni egy 18-20 éves számomra vonzó nőt....átok ez!!!

2021. szept. 7. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:

4:

60 évesen miért lenne gáz?

2021. szept. 11. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Mennyire fiatal lányokra? Te mennyi vagy?
2021. szept. 11. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenki fiatalt akar. Nő, férfi egyaránt. A nők nem mindnyájan, de vannak közöttük is bőven.
2021. szept. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!