Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire elítélendő?
Miről beszélsz ember???
20-tól 99-ig minden egészséges férfi a friss ropogós husira izgul. Vagy te most kajak azt hitted te valami deviáns extra-ritka egy a húszmillióból kivétel vagy? LOL a kreténje XD
10 év Mi Atyánk, 12 év Üdvözlégy!!!
Üdv.: Erkölcsrendészet
#3!
Igen, nagyjából erre gondolok. 25 éves fiúk nyomják a pedofil vén fsz dumát. Kíváncsi vagyok ők majd ebben a korban vajon nem fognak jobban vonzódni egy huszonéves "friss, ropogós, zsenge" lányhoz, mint egy 50-es nőhöz? Arról nem is beszélve, hogy elég sok fiatal lány kíváncsi az idősebb férfiakra. Szingliként miért ne élnék a lehetőséggel, ha úgy adódik? :)
Engem meg az idősebb férfiak vonzanak... De alapból kiesnek az olyanok akik le "friss, ropogós, zsenge"-éznek engem. 35 éven felüliekkel már lehet komolyan tervezni, családot alapítani, csak is komoly kapcsolatra kerestem eddig.
18N
Szerintem társadalmilag, erkölcsileg sem elítélendő.
Egyértelmű, hogy egy fiatal lány csinosabb, szebb mint egy negyvenes ötvenes nő.
Ha meg lehetősége van egy ilyen idős férfinak egy fiatal lányhoz, mert a lány is benne van, hát miért lenne elítélendő?
Amúgy is...mindenkinek magánügye mit csinál, amíg azzal nem árt másnak. Meg persze a törvényi keretekbe belefér.
6.: a legtöbb esetben ők másznak az idősebb férfiakra.
A melegek bezzeg rendben vannak a társadalom szerint.....
Igen, a 25 éves szüzek azt hiszik majd attól kevésbé lesznek szerencsétlenek ha leszólnak egy tapasztaltabb embert. De bármit be lehet tetszőlegesen helyettesíteni a mondat elejére.
"ha ötven közeli férfiként a tőlem akár 25 évvel is fiatalabb lányok, nők vonzanak testileg? "
Kamuzol! :D Biztos, hogy ezt nem kifogásolta senki. Miért kell átalakítani, megváltoztatni a kérdést? Azt szokták kifogásolni, amikor egy 40-50 éves azzal henceg, hogy csakis ő tud kielégíteni egy 17 éves lányt, mert minden nála fiatalabb az még zöldfülű és tudatlan (szerinte). Meg azt, ha valaki megpróbálja megmagyarázni hogy élettársi kapcsolatban semmi kivetnivaló nincs és ő szimplán csak így döntött, és ennek semmi köze ahhoz hogy egzisztenciálisan és karrieri szempontból is egy idősebb nőnél nem sok esélye lenne, mert valószínű többet keresne nála. Az ilyeneket meg szokták szólni, de te ezt eléggé elferdítetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!