Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elítélendő felfogás:rosszlányoknál(prosti)nem nagyon számítana az hogy a lánynak is jó legyen?
viszont elvárnám hogy ne akarjon lehúzni,neki igen is számítson hogy nekem jó legyen,legyen kedves,barátságos,ne legyen futószalag szerű.
ugyanakkor nyilván én is kedves lennék,ha tudom hogy valami kellemetlen neki nem csinálnám.
mondjuk nem nagyon hiszem hogy megyek valaha is nem nagyon tudnák megbízni a lányban. Mondjuk csak motoszkál a fejemben.
Igen.
Én amikor fizettem a szexért bár nem prosti volt csak alkalmilag vállalta a lany alap volt hogy ő is élvezze és kielégítem. Szerintem tahoság nem foglalkozni a másikkal.
Nem elítélendő, ha neked nem nagyon számít, hogy az örömlánynak is jó legyen. Ez a realisztikus felállás. A kéjhölgyeknek te egy vadidegen vagy (ha visszatérő vendég, akkor félidegen). A céljuk az, hogy:
1. Megkapják a pénzt.
2. Te megkapd, ami jár (neked orgazmust, és ha neked kell, akkor a részükről hitelesen megjátszott orgazmust).
3. Nekik ez a legkevésbé fájjon vagy legyen fárasztó.
Irreális azt elvárni, hogy ha valaki 3-8 pasival dug egy nap, akkor bármelyikkel - akármennyire is kedves az neki - valóban élvezze a szexet munka közben. Ha érdekel, mit éreznek, akkor olvasd el: Munk Veronika telexes-exindexes újságíró Kéjutca című riportkönyv szociográfiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!