Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Mikor múlt el nálatok a "szexre vágyni bűn egy lánynak" felfogás?
Nyilván csak akkor, ha volt ilyen. Kamasz korunk elején nagyon belénk nevelik, hogyan ne mutogassuk magunkat, ne piszkáljuk a fiúkat, ne legyünk ribik. Nálam pl. 14 évesen már rettegett az anyám hogy terhes vagyok, pedig ránézni sem mertem a fiúkra. Csak híztam egy kicsit. Fiatalon dicsőség ha az ember lányának nincs szexuális étvágya, 20 felett viszont ciki. :(
Aki hasonlóan indult, annak mikor és hogyan változott meg a hozzáállása?
Háááát... ööö... na pont így nem szabad nevelni, "felvilágosítani" egy gyereket. Mármint, hogy bűntudatot ébresztünk benne, nem a középkorban vagyunk. A szüleid rosszul kezelték a dolgot, remélem le tudtad vetkőzni.
A szex nem bűn, hanem az egyik legcsodálatosabb dolog a világon :)
Amikor lett az 1. barátom . 22 évesen kb
Akkor elmúlt. Volt egy pár dolog amit belém neveltem anyáék sajnos bűntudatot okozott bennem.
De elmúlt szerencsére akkor amikor felfedeztem magamban a szexualitást és a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!